Platform voor de bouw
Vakmanschap in sierbeton op maat
Claes Sierbeton zocht en vond een tweetal jaar geleden een nieuw pand in Overpelt.

Vakmanschap in sierbeton op maat

Claes Sierbeton, een familiebedrijf met meer dan zestig jaar ervaring in de bouwsector, is een echte specialist in prefab architectonisch beton op maat. Van raamomlijstingen tot terrassen, plinten, dorpels en gevelelementen. Steeds met flexibele service van tekening tot levering. Én met oog voor een duurzame aanpak! Vooral in Vlaanderen en Nederland werden al heel wat mooie projecten verwezenlijkt.

Het bedrijf heeft een sterk familiaal karakter en voert elk (totaal)project voor appartementsbouw, utiliteitsbouw en woningbouw op-en-top kwalitatief uit. Alle prefab sierbetonelementen worden daarbij steeds op maat gemaakt. Met eigen beton, in een gloednieuw productiecentrum in Overpelt.

Capaciteit tot 12 ton

“Om een concept te realiseren dat volledig eigen is aan de visie van onze klanten, laten we hen graag ideeën opdoen in onze nieuwe inspiratiezone”, zegt zaakvoerder Frank Claes. “Doordat wij zelf beton maken, creëren wij formules die ze elders niet hebben en kunnen we elementen vervaardigen die zowel groot als klein zijn in omvang of aantal. Sinds onze verhuis naar Overpelt hebben we een capaciteit tot 12 ton. Inclusief tal van afwerkingsmogelijkheden.”

Architecten, ontwerpers, aannemers enzovoort kunnen in de ‘inspiratiezone’ ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke en doelgerichte aanpak

Frank Claes: “We produceren niet alleen, we denken ook tot in de puntjes mee voor elk project in beton. Of het nu gaat over een gebouw, binnenruimtes of openbare ruimtes. We kunnen zowat elk element in beton op maat maken. Denk aan luifels, plinten, kroonlijsten, dekstenen, raam- en deuromlijstingen, terrassen en balkons, gevelelementen- en banden enzovoort. Kortom: we gaan voor totale ontzorging van de klant, van offerte over voorbereiding en tekeningen op maat tot oplevering. We leveren enkel topmateriaal af én gaan resoluut voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Zonder duurzaamheid en het circulaire aspect uit het oog te verliezen!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details