Platform voor de bouw
“VAN HUELE” investeert in z’n toekomst

“VAN HUELE” investeert in z’n toekomst

De bouwfirma “VAN HUELE” investeert in z’n toekomst met een gloednieuw kantoorgebouw op z’n bedrijfszetel in de Zandvoordestraat 453 te Oostende.

Er werd iets meer dan 2,5 miljoen Euro gespendeerd aan een nieuw modern kantoor en een opsmuk van de oude gebouwen. De nieuwe kantoren bieden plaats voor een 40 tal personen maar zoveel bedienden zijn er nog niet actief. Wel een 25 tal, die zeer blij zijn met de verhuis naar dit ruime en luchtige kantoor. Ook qua ergonomie werd aan alles gedacht, de zit-staan bureaus zijn daar een belangrijk onderdeel van. Na jaren als haringen in een ton te moeten werken is dit nu echt wel een verademing. Dit kantoor werd gerealiseerd met één doel, we willen nog wat uitbreiding nemen om onze klasse 8 te realiseren en te blijven behouden. Daarom moeten we nog wat mensen bij aantrekken om samen in een trage maar gestage groei deze doelstellingen waar te maken. Ook omdat we de groeipijnen die dit met zich meebrengt willen beperken.

We willen ook onze kantoren openstellen naar derden toe, uit ons verleden waar we krap behuisd waren weten we ook dat het “deugd” doet om eens elders samen te komen. Waar je in een andere omgeving intensiever en ongestoord kan werken en vergaderen. De benedenverdieping werd alvast zo gemaakt dat er plaats is om te vergaderen met een 100-tal personen. Alsook deze te bedienen met een catering service indien gewenst. Ook ’s avonds is geen probleem. We hebben immers parking voor 85 wagens kunnen realiseren in samenwerking met Stad Oostende. We liggen file vrij en direct aan de snelweg.

De oude gebouwen werden opnieuw bijkomend geïsoleerd en aangesloten aan het warmtenet net als het nieuwe kantoor trouwens, waardoor de CO2 uitstoot voor verwarming en koeling naar nul werd herleid. Dit oude kantoor samen met een deel loods, zal omgetoverd worden naar klaslokalen en praktijkruimte om de leerlingen bouw van St. Petrus en Paulus (vroegere VTI) vanaf september 2020 te kunnen ontvangen. We geloven nog steeds in de opleiding en willen deze helpen ondersteunen om de jongeren met juiste en nodige kennis op de arbeidsmarkt te sturen. Bij ons liggen de nieuwste technieken, materialen en middelen binnen handbereik. Ook wordt er samen met het Economisch huis Oostende gewerkt aan minder evidente opleidingen binnen de bouw, zoals gevelvernieuwer en hardhoutbewerker…  En dit om de regio te kunnen bemannen.

Ook zijn we als laatste manuele sector “den bouw” de digitaliseringweg aan het inslaan, we werken met een volledig ERP pakket van Calculatie tot facturatie en van aankoop tem logistiek. Met ons VCA** veiligheidscertificaat hebben we ook een koppeling gemaakt aan dit pakket zodat we in een totaal verhaal terecht komen. In een volgende fase dit jaar zullen we onze magazijnen ook nog verder uitwerken met scanners. Ook op de werven zullen we proefdraaien met tablets om de administratieve weg te verbeteren en in te korten.

Kortom een bruisend, actieve 110 jarige onderneming met een nieuw kantoor als vertrekpunt voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details