Platform voor de bouw
Jaarboek

Van vertrouwde elektricien naar solide kmo met groot groeipotentieel

NG Elektro verhuist binnenkort naar een nieuw hoofdkantoor in Zemst.

Tekst | Tim Janssens

Beeld | NG Elektro

7 januari 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Een klantgerichte aanpak en correcte service, gecombineerd met een uitgebreide technische expertise en de nodige beroepsfierheid: dat is het succesrecept van NG Elektro. Wat ooit begon als het eenmansbedrijf van Glenn Nuytkens, is anno 2021 uitgegroeid tot een gerenommeerde kmo met vijftien vaste medewerkers. De toekomst is verzekerd, want binnenkort verhuist de firma naar een gloednieuw hoofdkantoor met verdere uitbreidingsmogelijkheden. “We zijn inmiddels een vaste waarde in de bouwsector en zijn daar zeer trots op”, zegt projectleider Bart Willems.

Van ‘uw vertrouwde elektricien van om de hoek’ tot een kerngezonde kmo met een groot groeipotentieel: het traject dat NG Elektro op amper twaalf jaar tijd heeft afgelegd, verdient respect en bewondering. Toeval is dit succesverhaal allerminst, benadrukt Bart Willems: “Ons team is erg hecht en gemotiveerd. Alle medewerkers zijn tweetalig en beschikken over een echte ‘knowhowmentaliteit’. Onder impuls van onze ambitieuze zaakvoerder Glenn investeren we fors in bijscholing en trachten we onszelf continu te ontwikkelen. We deinzen niet terug voor uitdagingen en zijn zeer bedreven in het coördineren van grote, complexe werken. Vandaar dat heel wat gerenommeerde aannemers ons maar al te graag inschakelen, zowel voor projecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als in heel Vlaanderen. Denk onder meer aan Van Laere, PIT Antwerpen, Democo en Houben.”

“Ons nieuwe gebouw biedt heel wat extra ruimte en is voorzien op de verdere uitbreiding van ons personeelsbestand”, zegt Bart Willems.

Uitkijken naar nieuw hoofdkantoor

NG Elektro spitst zich toe op algemene elektriciteitswerken en plaatst desgewenst ook de branddetectie, ventilatie, domotica, verlichting en PV-panelen. Door de coronacrisis moest de Mechelse onderneming de langverwachte verhuis naar haar nieuwe hoofdkantoor in Zemst een tijdje uitstellen, maar binnenkort is het dan toch eindelijk zover. “We kijken er geweldig naar uit”, aldus Bart Willems. “Onze huidige uitvalsbasis is veel te klein geworden. Ons nieuwe gebouw biedt heel wat extra ruimte – inclusief fraaie bureaus en vergaderzalen – en is voorzien op de verdere uitbreiding van ons personeels-bestand. Het is bovendien een prachtig visitekaartje waarmee we zullen kunnen uitpakken bij klanten en leveranciers. Met de verhuis naar Zemst, vlak bij de op- en afrit van de E19, hopen we de coronacrisis definitief achter ons te kunnen laten en een nieuw hoofdstuk in ons bestaan aan te snijden. Kortom: we zijn klaar voor het postcoronatijdperk. Tijdens de ‘lockdown’ stonden onze activiteiten even op een lager pitje, maar intussen is onze ‘booming business’ opnieuw aangewakkerd en draait de firma weer op volle toeren!”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details