Platform voor de bouw
Vandenbussche NV is een Best Managed Company 2020

Vandenbussche NV is een Best Managed Company 2020

Algemene bouwonderneming Vandenbussche NV uit Aalter is door een onafhankelijke jury erkend als Best Managed Company 2020 vanwege haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, inzet en financiële prestaties. Het Best Managed Companies-programma ondersteunt veerkrachtig ondernemerschap en duurzame groei. Deze kwaliteiten zijn nog relevanter wanneer de tijden onzeker zijn, zoals tijdens de COVID-19-crisis.

Best Managed Companies kwaliteitslabel

Vandenbussche is één van de acht nieuwe laureaten die het kwaliteitslabel ontvangt voor hun heldere strategie, uitvoerige expertise, engagement en financiële prestaties. Zo sluit het bedrijf aan bij de groep van 12 Best Managed Companies die hun titel wisten te verlengen.

Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche: “Wij zijn zeer trots dat we het kwaliteitslabel Best Managed Companies hebben ontvangen. Vrijdag 15 mei 2020 zal voor elk lid van de Vandenbussche bouwfamilie – voor alle 170 medewerkers – als een zeer belangrijke datum meegedragen worden. Dat we mogen deel uitmaken van deze groep van uitmuntende bedrijven erkent onze veerkracht en wendbaarheid van de organisatie.”

“Tijdens de eerste gesprekken met de Best Managed Companies-coaches eind 2019 bleek dat we een strategische risicomatrix misten. Vandaag hebben we dit instrument wel dankzij ons management team. Het helpt ons om optimaal te anticiperen op potentiële risico’s op het vlak van financiën, uitvoering, personeel en duurzaamheid. Die risicomatrix heeft Vandenbussche meteen mogen inzetten tijdens de coronacrisis. We gaan er dan ook van uit dat iedereen kan blijven bijleren, ook meer ervaren ondernemingen,” gaat Kristof Defruyt verder.

Innovatie

Het bouwbedrijf heeft ook oog voor duurzame oplossingen. “We testen momenteel ook een mobiele stadsbatterij als alternatief voor de klassieke dieselgenerator. Die mobiele batterij is een primeur voor België. Ze zorgt voor minder CO2-uitstoot, minder geluidsoverlast voor buurtbewoners én aangenamere werkomstandigheden,” vertelt Kristof Defruyt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details