Platform voor de bouw
Nieuws

Veelzijdige glastoepassingen in nieuwe showroom

Tekst | uwtekst.be

Beeld | INPRO

14 april 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

En er is voor elke toepassing een glastype voorhanden. Ook in de nieuwe showroom van Vermant speelt glas een grote rol. INPRO plaatste er al het glaswerk, inclusief de stalen trap met ingeklemd glas en trapleuning, balustrades en kantoorwanden. Alles is afgewerkt met strakke, minimalistische profielen.

INPRO plaatste in de Volvo-showroom al het glaswerk op de tussenverdieping.

Eric Verstreken, zaakvoerder van INPRO: “In woningen en bedrijfsgebouwen wint glas nog steeds aan populariteit. Door glas met specifieke eigenschappen te kiezen, kan je heel wat bouwmaterialen vervangen. Zo zien we steeds meer grote glaspartijen. Glas komt ook terug in het interieur: van douchewanden over glazen deuren tot scheidingswanden. Bedrijven en particulieren kunnen voor alle soorten glas bij ons terecht. We zorgen ook voor al het staalwerk, de houten wandkaders en deuren. We beschikken over ervaren personeel en een eigen atelier.”

Relevant artikel

Beleving, gezelligheid en personalisatie

Lees artikel

Veel troeven

INPRO speelt snel in op nieuwigheden en trends. Zo stijgt de vraag naar glas met minimalistische profielen en glas zonder profielen. Deuren en glaswanden in steel look-stijl blijven populair. En de laatste maanden is er hard gewerkt aan de akoestische eigenschappen van de glazen wandsystemen. INPRO heeft de knowhow om architecten, bouwheren en aannemers bij te staan op het vlak van glas, veiligheid, esthetiek en kwaliteit en bovendien ook nog eens het budget te bewaken. Eric Verstreken: “Onze projectleiders volgen alles op de voet: kwaliteit van producten, uitvoeringstekeningen, coördinatie, plaatsing en klantenservice. Snelheid is nog zo’n sterke troef. Dankzij ons atelier en eigen montageploegen kunnen we snel schakelen. En we hanteren de strengste veiligheidsnormen.” INPRO biedt enkele en dubbelwandige glaswanden en investeert in de akoestische eigenschappen van de wanden. Zo bevordert het de privacy en persoonlijke bescherming in bedrijven. Daarnaast kunnen klanten bij INPRO terecht voor balustrades, douchedeuren en -schermen, gelakte, kogelwerende, inbraakwerende, brandwerende en veiligheidsbeglazing, wanden en deuren.

“Dankzij ons atelier en eigen montageploegen kunnen we snel schakelen”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details