Platform voor de bouw
Veertig jaar synoniem voor kwaliteit, knowhow en toekomstgerichtheid
Afgevaardigd bestuurders Jo Boonen, Dirk Paerewyck en Danny Ulenaers (v.l.n.r.) aan het hoofdkantoor in Lommel.

Veertig jaar synoniem voor kwaliteit, knowhow en toekomstgerichtheid

Al veertig jaar staat edibo synoniem voor de realisatie van industriële gebouwen en kantoren die kwaliteit, knowhow en toekomstgerichtheid uitstralen. Flexibele gebouwen uit beton en staal die bedrijfsprocessen versterken in plaats van ze af te remmen. Als algemene aannemer daagt edibo zichzelf uit om de invulling van een industriegebouw constant heruit te vinden en ook de meest complexe bedrijfsprocessen en gebouwontwerpen te vertalen naar een financieel en bouwtechnisch optimale uitvoering. En om, ongeacht de opdracht, op ieder moment een versnelling hoger te schakelen of bij te sturen.

Het interieur van de werkplaats bij Carglass/AutoRepairGroup in Zaventem.

“Om dit alles waar te maken, kunnen we rekenen op een gemotiveerd, uitgebalanceerd team met onder meer sterke calculator-verkopers, een intern ontwerp- en ingenieursbureau, een staalatelier en een ervaren buitendienst op de werven”, verduidelijkt gedelegeerd bestuurder Jo Boonen. “Vanuit ons hoofdkantoor in Lommel en onze filialen in Fernelmont, Antwerpen en Eindhoven garanderen we een persoonlijke en complete service voor de edibo-werven in heel België en Nederland.”

De edibo constructive challengers op de werf.

Tevreden en terugkerende klanten

edibo werd in 1981 opgericht door Theo Custers. De huidige bedrijfsleiders heten Danny Ulenaers, Jo Boonen en Dirk Paerewyck (MBO sinds begin 2021). Met 135 werknemers is de toonaangevende onderneming actief in marktsegmenten als industrie en productie, voeding, automotive, pharma & petrochemie, kantoren, retail & dienstverlening, logistiek, bedrijfsunits, duurzame energie, sport en recreatie. In de orderportefeuille bevinden zich tal van grote bedrijven zoals D’Ieteren, Punch Powertrain, Asco, AB Inbev, Aveve, Katoennatie … Zijn doen graag een beroep op edibo voor nieuwbouw-, uitbreidings- en/of renovatieprojecten. Zo verwezenlijkte het begin 2021 een realisatie met specifieke technieken in Zaventem, in opdracht van architectenbureau Lécharny & Luyten voor Carglass/AutoRepairGroup – goed voor een totale bedrijfsoppervlakte van 4.000 m² met 600 m² kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen. edibo nam daarbij ook de volledige afwerking op zich, net als 9.000 m² wegeniswerken. Zowel de bouwheer als de architect zijn tevreden en terugkerende edibo-klanten.

De buitenzijde van het nieuwe kantoor en de werkplaats van Carglass/AutoRepairGroup in Zaventem.

Blijven groeien en evolueren

Bij elke samenwerking hanteert edibo dezelfde kernwaarden: ervaring inzake opbouw aan de dag leggen en tegelijkertijd innovatief mee-evolueren, vanaf de offerte tot en met de effectieve werken steeds de planning naleven, op een optimale en kostenefficiënte manier meewerken en -denken met externe architecten of een ingenieursteam, instaan voor een gesmeerde wissel-werking tussen alle participanten, optimaal werfbeheer op alle vlakken en een volledig open en transparante samenwerking met de klant. “Het is onze betrachting om regionaal verder te blijven groeien via de uitbouw van onze zusterbedrijven edibosud, edibo Nederland en de opstart van onze vierde businessunit Antwerpen”, besluit Jo Boonen. “Daarnaast bouwen we verder aan de sterke kwaliteit van onze dienstverlening en de persoonlijke ontwikkeling van de edibo-medewerkers in onze edibo Academy. En tot slot leveren we via systematische acties extra inspanningen op het vlak van duurzaam ondernemen en veiligheid.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details