Platform voor de bouw
Verhuis moet het streven naar innovatie, efficiëntie & kwaliteit ondersteunen

Verhuis moet het streven naar innovatie, efficiëntie & kwaliteit ondersteunen

Meer dan vijfendertig jaar na de opstart van Holvoet Gebroeders, met Izegem als uitvalsbasis, wordt de vernieuwde toekomstvisie in de verf gezet door de verhuizing naar een nieuwe omgeving. Holvoet Gebroeders werd oorspronkelijk opgericht door Dirk Holvoet maar sinds enkele jaren worden, onder een nieuw bewind, nieuwe streefdoelen en strategieën voor ogen gehouden.

Holvoet Gebroeders is een West-Vlaams schrijnwerkbedrijf/aannemersbedrijf dat verschillende projecten uitvoert die gecategoriseerd kunnen worden onder de noemers; totaalprojecten, technische deuren, binnen schrijnwerk en maatmeubilair, voornamelijk gericht op de B2B-markt. Met de verhuis naar de nieuwe site is het doel om op korte termijn nog beter te voldoen aan de vraag en wensen van de klant.

“Toen deze opportuniteit zich voordeed, hebben we ze met beide handen gegrepen” zegt Dieter Vandewege, gedelegeerd bestuurder bij Holvoet Gebroeders NV. De nieuwe site bevindt zich in Ingelmunster, vlakbij de oorspronkelijke locatie Izegem, dit zorgt ervoor dat er een sterke regionale verankering blijft en de affiniteit met de regio behouden wordt. Het gebouw, een vroegere meubelfabriek, werd grondig opgeknapt om  de efficiëntie en de manier van werken vlotter te laten verlopen. Op heden is de site volledig ingericht om de werkruimte volledig operationeel te laten functioneren. Een tijdelijke locatie wordt naast de productiehallen gebruikt als kantoor. De richtdatum om richting de nieuwbouwkantoren te trekken, wordt geschat op het einde van volgend jaar, december 2021. Dit project is een investering, in een toch wel uitdagende periode, die ervoor moet zorgen dat Holvoet gewapend is voor de toekomst.

Het streven naar een gestructureerde omgeving waarbij het familiaal karakter nooit  ver af is, vereist een aanpak anno 2020. Voor huidige klanten en partners zal niets veranderen wat betreft communicatie, de nieuwe kantoren en moderne productiehallen zullen een essentiële factor zijn in de weg naar het verder optimaliseren van efficiëntie, kwaliteit en digitalisering. Een nieuw hoofdstuk staat Holvoet te wachten, waarin het team de organisatie naar een nieuw, hoger niveau moet tillen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details