Verolift
02:01
10-12-2018

Verolift | Levenslang thuis wonen dankzij performante huislift

Iedereen wil graag oud worden in zijn eigen vertrouwde omgeving. Dankzij het ruime aanbod aan huisliften maakt Verolift die droom niet alleen haalbaar, maar ook betaalbaar. Bovendien gaan zowel de levenskwaliteit en het comfort als de waarde van het huis erop vooruit. Maar wat maakt huisliften zo aantrekkelijk voor architecten? Françis Verrone, zaakvoerder van Verolift, legt het haarfijn uit.

“De multi-inzetbaarheid van onze huisliften is hun grootste troef”, stelt Françis Verrone, zaakvoerder van liftenspecialist Verolift. Het aanbod huisliften van Verolift gaat van supercompact tot heel ruim en alles daartussen. Bovendien is er weinig ruimte nodig voor een of schachtkop. Ook qua deurtypes zijn er heel wat opties: automatische schuifdeuren, draaideuren, verschillende ingangen (tot drie per verdiep). Françis Verrone: “Daardoor kunnen we in elke woonomgeving een lift integreren, zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouwwoning.”

VeroliftQua afwerking zijn de mogelijkheden legio. Deuren en plafonds in vele RAL-kleuren, details in (spiegel)inox, (familie)foto’s, speciale verlichting, een specifieke vloer: alles is mogelijk.

De hefhoogtes gaan tot 20 meter (maximum zeven stopplaatsen). Huisliften worden aangesloten op een standaard huishoudelijke voedingsspanning van 230 volt. “De vele pluspunten maken van huisliften echte succesproducten, en dat niet alleen voor woningen! Ook in winkels, hotels, kantoren, openbare gebouwen en kleine appartementsgebouwen plaatsen we huisliften”, vertelt Verrone.

Eindeloze designopties
Als architect krijg je carte blanche qua design. Verrone: “De perfecte belichting, een specifieke kleur of materiaal …: alles draagt bij tot de juiste beleving. Samen met de bouwheer creëren we het gewenste woweffect, tot in de kleinste details.” Deuren en plafonds in vele RAL-kleuren, details in (spiegel)inox, (familie)foto’s, speciale verlichting, een specifieke vloer: alles is mogelijk. Om een volledig uniform geheel te bekomen, kan Verolift de huislift ook verstoppen achter een gewone binnendeur. Ideaal voor minimalistische interieurs.

VeroliftDe huisliften kunnen quasi onzichtbaar geïntegreerd worden in ieder interieur.

Gearless liften
In het elektrische segment zijn de gearless liften ware voltreffers. “Nagenoeg geruisloos en uiterst zuinig: geen wonder dat deze liften zo populair zijn”, weet Verrone. Verolift was en is nog steeds pionier in dit segment. “Bovendien beweegt een gearless lift nog zachter dan een hydraulische. Ook de stopnauwkeurigheid is onovertroffen. Het comfort is maximaal.”

Vooruitstrevende service
De technologie staat niet stil, en Verolift volgt ze op de voet. De ‘Smart Distance Control’ is hier een mooi voorbeeld van. Via dit controlesysteem kan Verolift vanop afstand analyses uitvoeren. “Bovendien meldt de lift automatisch eventuele onregelmatigheden aan onze centrale. Zo kan de klant nog sneller geholpen worden”, aldus Françis.

De behoeften van iedere liftgebruiker worden steeds in rekening gebracht. “Zo hebben we voor een project in Gent de besturing compatibel gemaakt met infraroodbediening van de rolstoelgebruiker”, vertelt Françis. “Op die manier kan de klant de lift volledig zelfstandig benutten.”

Verolift“De vele pluspunten maken van huisliften echte succesproducten”, zegt Françis Verrone.

Meer dan enkel huisliften
Het productgamma van Verolift beperkt zich niet enkel tot huisliften. De onderneming plaatst ook traditionele personenliften, liften met beperkte put en schachtkop in bestaande gebouwen, autoliften, liften voor de zorgsector en platformliften. Daarnaast is het ook een geschikte partner voor liftmodernisaties en onderhoud.

Testrit in de showroom
Wie het assortiment van Verolift zelf wil ontdekken, kan altijd terecht in de showroom in Zwijnaarde. Françis Verrone: “Particulieren, architecten, syndici of bouwpromotoren…: iedereen is welkom. We maken bezoekers met plezier wegwijs in de wereld van hedendaagse liften. Ze kunnen ook verschillende types uittesten om het comfort en de hoogwaardige afwerking zelf te ervaren. Zo kunnen klanten zich goed informeren om de juiste keuze te maken, waarna ze alles kunnen overlaten aan de goede zorgen van ons team.” 

Tekst Verolift     |    Beeld Björn Vancayseele

360_TREVES_MONTOYER__3_98AEdith Wouters