Platform voor de bouw
Verticale integratie sleutel tot succes voor Vlaamse bouwgigant

Verticale integratie sleutel tot succes voor Vlaamse bouwgigant

Willy Naessens Group is een begrip in de sector. Dankzij de focus op verticale integratie kan de alom bekende industriebouwer projecten volledig zelf uitwerken en begeleiden. “Onze troef is dat we alles in eigen beheer doen, en dat al vanaf het prille begin. Zo kunnen we de kosten drukken en bouwheren maximaal ontzorgen.”

Een eigen studiedienst, eigen tekenaars, een eigen transportbedrijf, eigen productie-eenheden, eigen funderingsploegen, eigen montageploegen, een eigen paalklopmachine, een eigen dakdichtingsbedrijf (MUTEC), een eigen schrijnwerkbedrijf (WILLY NAESSENS ALU), een eigen grondwerkbedrijf (WILLY NAESSENS INFRA) en zo kunnen we nog even doorgaan … Het mag duidelijk zijn: verticale integratie is geen modewoord, maar een alledaagse realiteit bij Willy Naessens Group. “Het is een van dé cruciale pijlers in ons succesverhaal. Alle dochterbedrijven en afdelingen van onze groep trachten deze doorgedreven visie maximaal te implementeren en het productie- en uitvoeringsproces zo veel mogelijk in eigen handen te houden”, zegt Dirk Deroose, CEO van Willy Naessens Group.

Gate 7

Willy Naessens Industriebouw is gespecialiseerd in de bouw van kantoren, kmo-gebouwen, logistieke gebouwen, commerciële ruimtes …. “Ons portfolio is zeer divers en telt intussen meer dan achtduizend realisaties. Stuk voor stuk projecten waarin we ernaar streven om onze verticale integratiestrategie optimaal te laten renderen”, zegt Dirk Deroose. “Een schoolvoorbeeld van een karakteristiek, hoogwaardig Willy Naessens-project is Gate 7 in Kontich, een mix van kantoren (straatzijde) en op maat gemaakte kmo-units (achterzijde), inclusief een parkeerkelder en een parkeertoren. We werken in opdracht van BVI, een gerenommeerde Antwerpse projectontwikkelaar die zijn sporen in het verleden al ruimschoots verdiend heeft met gelijkaardige realisaties. De ontwikkelde oppervlakte bedraagt 24.000 m² (exclusief parkeerkelder). Aanvankelijk zouden de werken gefaseerd worden uitgevoerd in functie van de verkoop, maar uiteindelijk realiseren we het nieuwe businesspark toch in één keer omdat de interesse zeer groot is. Gate 7 is met andere woorden een groot succes!”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details