2019-0916-communicatie-verkeerswijziging-tunnel_600x277-persbericht-blok-7_3-4-september-kopieren
00:41
02-09-2020

Vijfde tunnelwas voor Liefkenshoektunnel op 3 en 4 september

Tunnel sluit één nacht per rijrichting voor onderhoud

De onderhoudswerken van 2020 aan de Liefkenshoektunnel zijn volop aan de gang. Na vier succesvolle onderhoudsbeurten in de eerste helft van dit jaar, vindt op 3 en 4 september de vijfde tunnelwas plaats. Om de verkeershinder zo klein mogelijk te houden, gebeurt dat ‘s nachts. De tunnel wordt dan telkens in één rijrichting afgesloten.

De onderhoudsbeurten verlopen telkens volgens hetzelfde schema: op donderdag wordt de tunnelkoker richting Beveren afgesloten voor alle verkeer. Op vrijdag is de tunnelkoker richting Stabroek aan de beurt. “De respectievelijke rijrichtingen worden ter hoogte van de Liefkenshoektunnel afgesloten voor alle verkeer om 21 uur, en dit tot ‘s anderendaags 5 uur”, klinkt het bij nv Tunnel Liefkenshoek. Reizigers worden dan ook verzocht hun reisweg hieraan aan te passen.

Liefkenshoektunnel

Omleiding voorzien

Dit is de vijfde tunnelwas van de tien die er gepland staan, telkens opgedeeld in blokken van twee opeenvolgende dagen (donderdags in één rijrichting, vrijdags in de andere). Blok 6 vindt plaats in oktober, blok 7 in november enzovoort. Uiteraard is er gedurende de onderhoudswerken steeds een omleiding voorzien. Volg ter plaatse de aanwijzingen om veilig en vlot je bestemming te bereiken.

Meer informatie omtrent de periodieke afsluitingen en bijhorende omleidingen is ook altijd beschikbaar op onze website https://www.liefkenshoektunnel.be/werken.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Liefkenshoektunnel , Tunnelwas

Bouwen aan Vlaanderen partners

bartdhontronnysmismans-kopierenLogo Ploegsteert Group_CMYK