Platform voor de bouw
Producten

Visgraatparket met een moderne toets. De klassieker onder de parketvloeren.

Meister PS 500 Eik harmonisch 8027 kopiëren
Dankzij deze eiken visgraatvloer in mat vernis straalt iedere woning tijdloze klasse uit.

Tekst | MeisterWerke

Beeld | MeisterWerke

21 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Visgraatvloeren zijn van oudsher stijlvolle vloeren met een warme, authentieke uitstraling. Met de MEISTER PS 500 komt een visgraatparketvloer zowel in landelijke als in moderne woningen perfect tot zijn recht. Met acht ‘natuur geoliede’ en zeven mat verniste eiken vloeren geeft deze collectie het klassieke visgraatparket een moderne interpretatie. Er is ook een notelaarvloer beschikbaar in mat verniste uitvoering. 

De acht ‘natuur geoliede’ visgraatvloeren kan je dankzij de identieke kleuren combineren met de royale PD 400-parketplanken van 2200 op 180 millimeter. Hetzelfde geldt voor de mat verniste vloeren, die perfect passen bij de elegante PS 300-parketvloeren van 1187 op 142 millimeter. Deze combinaties laten de consument toe om verschillende parketformaten toe te passen en toch dezelfde parketkleur te behouden. Zo is het esthetische plaatje volledig op elkaar afgestemd. 

De natuurlijke look van deze eiken visgraatvloer verrast alle interieurliefhebbers.

Win-winsituatie

De PS 500-parketvloeren zijn beschikbaar in het elegante formaat van 710 op 142 millimeter en uitgerust met een microvoeg rondom. MEISTER dacht daarnaast ook aan het installatiegemak en rustte de volledige PS 500-collectie uit met het gepatenteerde Unizip-kliksysteem. Zo wordt een parketvloer voortaan geïnstalleerd met één type plank en niet langer met A- en B-planken. Dat maakt de installatie niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller.
De installateur kan met een universele plank aan een hoger tempo werken en ook het zaagverlies vermindert aanzienlijk. Een win-winsituatie! Zowel voor de installateur als voor de consument.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details