Platform voor de bouw
Vlotte verticale circulatie dankzij intelligente lifttechnologie

Vlotte verticale circulatie dankzij intelligente lifttechnologie

Met zes exemplaren van de Schindler 3300 en het CUBE-systeem wordt deze belofte waargemaakt. Snel, efficiënt, duurzaam en toekomstgericht zijn immers de termen die deze oplossing typeren.

Tekst en beeld Els Jonckheere

Vijf liften van 675 kg, een snelheid van 1,6 m/s en negen stopplaatsen. En een exemplaar van 1125 kg die aan een snelheid van 1 m/s drie niveaus bedient. Dat is de volledige installatie die Schindler in The Residence mocht plaatsen. “Alle liften zijn EN81.70 & 73-conform en voorzien van een speciaal systeem dat de deuren bij aankomst versneld laat openen”, aldus Wim Stockx, sales, marketing & product manager new installations Belux. “Hierdoor kunnen we een bijzonder snelle en comfortabele circulatie garanderen. En dit op een uiterst duurzame manier, want een innovatief energierecuperatiesysteem zorgt voor een extreem lage totale harmonische distortie. Zo wordt het elektriciteitsnet niet bevuild. In combinatie met de perfecte uitbalancering met het tegengewicht blijven de energiekosten van deze liften ook uiterst laag.”

De liften garanderen een bijzonder snelle en comfortabele circulatie.

De liften garanderen een bijzonder snelle en comfortabele circulatie.

Progressief karakter

Dankzij de bekleding met HPL-panelen, de op maat gemaakte spiegel en de speciale vloer passen de liften bovendien perfect in het esthetische totaalplaatje van The Residence. “Kers op de taart is het CUBE-systeem, dat ons aan de hand van data-analyse en artificiële intelligentie toelaat om onze service te verbeteren en de rijkwaliteit te bestuderen. Bovendien ligt deze oplossing in het verlengde van het progressieve karakter van The Residence. In de toekomst kunnen dankzij CUBE immers extra digitale services worden uitgerold, zoals alle opties binnen ‘Schindler Ahead’. We hebben dus ons steentje bijgedragen aan de progressiviteit van dit unieke concept, dat wonen in de stad voor jong en oud een totaal nieuwe invulling geeft. Hiermee kunnen we onze referentielijst opnieuw aanvullen met een wel erg bijzondere referentie waarop we uitermate trots zijn.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details