Platform voor de bouw
Voor alle prefabbetonelementen
De totaalservice van Megaton/Structo Prefab Systems wordt sterk geapprecieerd door de klant, zoals bij de bouw van de nieuwe Delhaize-winkel in Aalst. (Beeld: Erwin Tecqmenne Fotografie, ©fotec.be)

Voor alle prefabbetonelementen

Een leverancier die kwalitatief maatwerk, een brede waaier aan oplossingen en just-in-timelevering kan garanderen, is echter een noodzaak. Zoals Megaton/Structo Prefab Systems, dat met elf productiefaciliteiten tot de Europese top in zijn sector behoort.

Ook in The Loop Gent zijn tal van prefabbetonelementen van Megaton/Structo Prefab Systems gebruikt.

“Omdat we het hele traject zelf in handen hebben, kunnen we een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden”

Al meer dan tien jaar is Megaton/Structo Prefab Systems een klinkende naam in de bouwwereld. De prefabbetonelementen van deze fabrikant vinden vlotjes hun weg naar grote en kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten in de hele Benelux en Frankrijk. “Een uitstekende kwaliteit en een volledige ontzorging zijn de sleutels tot ons succes”, aldus directeur Joris Vuerstaek. “We bieden
immers een totaalservice van a tot z. Ons eigen studiebureau voert de voorstudie uit en ontwikkelt de producten op maat. De elementen worden vervolgens in een van onze elf fabrieken geproduceerd en op het gevraagde tijdstip op de werf geleverd. Bij de effectieve plaatsing staan onze ingenieurs klaar om hun expertise te delen met de aannemers. De klanten kunnen rekenen op een efficiënte en flexibele aanpak, waarbij afspraken worden gerespecteerd. En dit alles tegen een uiterst competitief tarief. Omdat we het hele traject zelf in handen hebben, kunnen we immers een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden.”

Van vele markten thuis

Ook het uitgebreide gamma is een troef waarmee Megaton/Structo Prefab Systems de concurrentie ver achter zich laat. Voorgespannen welven, TT-draagvloeren, balken in spanbeton, brugliggers, kolommen en balken in gewapend beton, wanden, trappen, liftschachten: je kan het zo gek niet bedenken of Megaton/Structo Prefab Systems kan het leveren. “Zelfs specifiek maatwerk behoort tot de mogelijkheden”, aldus Joris Vuerstaek. “Naast allerhande prefabelementen voor speciale constructies maken we ook geregeld funderingselementen en zelfs gradin- en tribune-elementen voor sportstadions of auditoria. We zijn dus van vele markten thuis en beschikken over een enorm brede kennis die we graag met onze klanten delen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details