Platform voor de bouw
Voor elektrotechniek van het hoogste niveau

Voor elektrotechniek van het hoogste niveau

Elektrotechnische installaties moeten betrouwbaar en duurzaam zijn. Het kleinste defect kan immers de werking van een organisatie platleggen en/of de veiligheid van de gebruikers in gevaar brengen. Het loont dus absoluut de moeite om deze werken in handen van een specialist te geven. Siegers Technics is één van die witte raven die van alle markten thuis is en bovendien ook kwaliteit garandeert.

De waaier aan elektrotechnische installaties is vandaag erg breed. Laag- en middenspanning, sturing, verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, gebouwenautomatisering, domotica, communicatie, audiovisuele systemen,…: het valt allemaal onder dezelfde vlag. Het mag dan ook niemand verwonderen dat weinig firma’s al deze disciplines onder de knie hebben.

Siegers Technics is een uitzondering op deze regel. “We hebben er bewust voor gekozen om gedurende de afgelopen zeventig jaar in al deze deeldomeinen expertise op te bouwen”, vertelt general manager Jan Ennekens. “Zo konden we uitgroeien tot de ideale elektrotechnische partner. Klanten hebben immers één aanspreekpunt waar ze terecht kunnen voor advies, engineering, ontwerp en services.”

Creatieve innovatie
Elk project vertrekt vanuit een innovatieve insteek, want Siegers Technics werkt met senaat-of-the-arttechnieken én zoekt creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. “Dankzij het constante en hoge expertiseniveau van onze meer dan zeventig medewerkers krijgen onze klanten een maximale toegevoegde waarde voor hun totaalconcept op maat”, benadrukt Ennekens.

Siegers Technics zoekt altijd naar de beste oplossing. Niet alleen op het vlak van technologie en systemen, maar ook op budgettair gebied. “Onze ‘Early Involvement’ projectaanpak zorgt voor een LEAN proces. Door met de juiste doelstellingen te starten, alle partijen optimaal te laten samenwerken en hun toegevoegde waarde optimaal te benutten, slagen we er meestal in 25 procent te besparen op doorlooptijd en budget. Daarnaast staan we onze klanten bij doorheen het complete projecttraject én nemen we de verantwoordelijkheid van start tot oplevering, wat betekent dat we ook voor de wettelijke keuringen en, indien gewenst, de service nadien zorgen. “

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details