Wereld Veiligheidsdag
00:43
04-05-2017

Vrijdag 28 april: Wereld Veiligheidsdag “Het belang van risicobeheer door en voor alle betrokken partijen”

DCA maakt als bouwbedrijf van veiligheid een absolute prioriteit. In de eerste plaats om ongevallen te voorkomen. Maar zeker ook omdat een proactief preventiebeleid op de werf en de werkvloer bijdraagt tot een kwalitatieve werking. “We voeren met DCA héél bewust een proactief veiligheidsbeleid”, zegt Algemeen Directeur Michiel Schellekens. “We investeren daarom continu in de verhoging van het veiligheidsniveau op onze werven. Dit uit respect voor onze eigen medewerkers, maar ook in het belang van alle andere betrokken partijen.” 

DCA wil een voortrekkersrol vervullen in bouwsector op het gebied van veiligheid en werkt hiervoor samen met externe partijen. Dat gaat van het Nationaal Actiecomité voor Veiligheid en Hygiëne in het Bouwbedrijf (NAVB) tot verzekeringsmaatschappijen, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers.

De deelname aan de Wereldveiligheidsdag past in de strategie van DCA om een vooruitstrevende rol op het gebied van veiligheid te vervullen. Op die manier worden niet enkel de werknemers gesensibiliseerd, maar ook alle actoren in het bouwproces voor het belang van veiligheid en kwaliteit.

Het startschot van onze deelname aan de Wereldveiligheidsdag zal gegevens worden op onze werfsites infra en bouw in de Cadix-wijk/Kempisch Dok in Antwerpen en dit in aanwezigheid van mevrouw Renilde Craps, Gedelegeerd Bestuurder van VOKA die een toespraak zal houden.

Datum evenement : vrijdag 28 april 2017 om 10u00 – Adres : Binnenvaartstraat-hoek Cadixstraat – 2000 Antwerpen.

Wereld Veiligheidsdag Wereld Veiligheidsdag Wereld Veiligheidsdag  Wereld Veiligheidsdag Wereld VeiligheidsdagWereld Veiligheidsdag Wereld Veiligheidsdag Wereld Veiligheidsdag Wereld Veiligheidsdag

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan Vlaanderen partners

digitalisering materiaalbeheer