Platform voor de bouw
Thema's

Wat zijn de laatste trends voor in de badkamer?

pexels-karolina-grabowska-4239013

17 maart 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Als je op zoek bent naar badkamerinspiratie volgens de laatste trends, dan ben je op de juiste pagina belandt! In dit artikel hebben we de laatste badkamertrends voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij jouw droombadkamer kunt creëren. Lees je verder?

Back to black

De zwarte badkamertrend is here to stay. Waar we in het verleden misschien voor wit sanitair kozen, is dat vandaag de dag wel een heel ander verhaal. De badkamertrend met zwarte accenten was in 2020 al heel erg populair, maar deze trend zet zich voorlopig nog in alle hevigheid door. Vind je zwart sanitair iets te veel van het goede? Dan kun je zwart ook als accentkleur laten terugkomen in de tegels of accessoires, om slechts een aantal voorbeelden te noemen. Denk bijvoorbeeld aan een zwart badkamermeubel of een matte zwarte kraan. Zo creëer je een warme en intieme sfeer, maar krijgt jouw badkamer ook direct een chique uitstraling.

Duurzame materialen

Hout, een natuurproduct waar menig mens dol op is. Hout is ontzettend duurzaam mits je voor kwaliteit kiest. Ongeschikte houtsoorten kunnen na verloop van tijd gaan rotten of verkleuren. Dat wil je graag voorkomen! Kies daarom voor een houtsoort met hoge duurzaamheidsklasse. Als je voor hout kiest dat op een verantwoorde manier is gekapt, draag je ook nog een bijdrage aan het milieu. Dat is ook veel waard!

Haal de natuur in huis

Daarnaast worden ook steeds meer planten in badkamers neergezet, zoals Aloë Vera, de lepelplant of een krulvaren. Deze planten kunnen prima overleven in vochtere ruimtes, maar zorgen ook voor een natuurlijke sfeer met instant spa-gevoel. Daarbij zijn planten niet alleen leuk om naar te kijken. Ze houden de ruimte ook fris, fleurig en zorgen voor extra zuurstof. Vergeet niet om de planten af en toe water te blijven geven voor een optimale groei. Succes!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details