Platform voor de bouw
We Are Real Estate: Shaping the future of real estate

We Are Real Estate: Shaping the future of real estate

Op 22 en 23 mei 2019 vindt in Brussels Expo de nieuwe professionele vastgoedbeurs We Are Real Estate plaats. Conform een nieuwe, innovatieve aanpak concentreert het evenement zich op drie hoofdelementen: Leren, Investeren en Netwerken.

We Are Real Estate kwam er op uitdrukkelijke vraag van de sector. In de loop van 2018 gaven heel wat bedrijven aan behoefte te hebben aan een evenement dat zich niet alleen richt tot de exclusieve top van vastgoedbedrijven, maar dat over alle beroepen heen zowel starters als executives kon samenbrengen. En dan liefst op een centrale locatie, met een belangrijke rol voor inhoud en zonder over het hoofd te zien dat het geheel zowel voor de exposant als de bezoeker betaalbaar moest blijven.

Wie?

Op We Are Real Estate krijgen projectontwikkelaars, architecten, makelaars, studiebureaus, aannemers, dienstverleners en overheden de kans om kennis te maken met investeerders en eindgebruikers, terwijl er natuurlijk ook onderling genetwerkt wordt.

Waar?

Brussels Expo was de meest voor de hand liggende locatie voor de beurs. Gemakkelijk bereikbaar, veel parking, goede faciliteiten en in het hart van België en Europa.

Hoe?

Exposanten krijgen de keuze uit drie vaste all-informules. De volledig opgebouwde stand is inbegrepen. Dit vermijdt onnodige, soms torenhoge kosten voor dure standenbouw en lange, tijdrovende voorbereidende vergaderingen. Het gaat om de boodschap, niet om de verpakking. Ook de catering is helemaal inbegrepen, van ontbijt over lunch tot walking dinner. De bezoeker geniet voor een vaste prijs eveneens van dit all-inconcept en kan zich vrij bedienen van catering.

Bijleren?

De tijd van champagnerecepties van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat is stilaan voorbij. Daarom staat inhoud centraal op We Are Real Estate, van ’s morgens tot ’s namiddags. Met de steun van vele partners wordt een uitgebreid programma samengesteld, maar ook exposanten krijgen de kans om elk een presentatie van 15 minuten over een thema naar keuze te geven. Uiteraard is er vanaf de late namiddag ruim de tijd voor recepties en netwerking. In een gezellige kader, tussen de standen, blijft iedereen napraten met een hapje en een drankje.   


Praktische info

Datum: 22 & 23 mei 2019

Tijdstip: 10u tot 20u

Locatie: Brussels Expo

Registratie online eind februari.

Voorkeurstarief tot en met 30 april.

Social Media: Linkedin: @wearerealestate, Facebook: @WeAreRealEstateBE,

Twitter: @WAREbrussels

Website: www.wearerealestate.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details