Platform voor de bouw
Willemen Construct versterkt commerciële dienst

Willemen Construct versterkt commerciële dienst

Peter (°1964) heeft een lange ervaring in de bouw en engineering sector en was de laatste 20 jaar actief als manager en business developer bij Arcadis en Tractebel.

“We zijn heel blij Peter aan boord te hebben. Als familiebedrijf hebben we duidelijke strategische keuzes gemaakt waarbij we dé voorkeurspartner willen zijn voor alle stakeholders in het bouwproces door technisch complexe en innovatieve woon-, werk- en leefoplossingen aan te bieden. Daarbij willen we ons positioneren als aangename en constructieve kennispartner voor onze klanten. Peters expertise is dus meer dan welkom”, zegt commercieel directeur Guy Gillijns.

Peter Vaes neemt zijn nieuwe opdracht met veel enthousiasme op. “Na vele jaren aan de kant van de studiebureaus gestaan te hebben, ben ik heel nieuwsgierig om nu aan de andere kant te staan. Ik heb in het verleden veel met de Willemen Groep gewerkt en vond dit steeds erg professionele, maar ook fijne contacten. De technische expertise, de sterke groep erboven en ook het familiale DNA spraken me altijd al aan. De keuze was dus snel gemaakt”, zegt Peter.

De geboren en getogen Limburger krijgt een grote verantwoordelijkheid in de uitrol van de hernieuwde strategie die de directie eerder dit jaar finaliseerde. Het strategisch plan kreeg de naam CONSTRUCTief blauw en biedt een antwoord op een aantal uitdagingen van de bouwsector zoals de schaarste op de arbeidsmarkt, de complexere regelgeving, digitalisatie, prijsdruk, circulariteit en modulair bouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details