Platform voor de bouw
Willy Naessens participeert in D-Glas uit Oostend

Willy Naessens participeert in D-Glas uit Oostend

De hechte samenwerking tussen D-Glas en Willy Naessens Group uit het verleden wordt verankerd in aandeelhouderschap. De participatie kadert in de verticale-integratie-strategie die zo ook in de alu-afdeling van de Willy Naessens Group kan doorgetrokken worden.

Verticale integratie is het sleutelwoord van de Willy Naessens Group. Chris De Clerck blijft ook in de toekomst aandeelhouder en het gezicht van D-Glas, de strategische participatie moet D-glas in de mogelijkheid stellen om het uitstekende groei-parcours van de voorbije 10 jaar ook in de toekomst verder te kunnen zetten.

D-Glas is klein- en groothandel in bouwglas, zowel leveren en plaatsen. De specialisaties van D-Glas zijn exterieurbeglazing, interieurbeglazing en glasbalustrades. Bij D-Glas zijn een 45-tal medewerkers actief die uiteraard allemaal actief blijven en waar nu reeds naar een 6-tal bijkomende arbeidskrachten gezocht worden om de orders tijdig te kunnen uitvoeren.

Willy Naessens Alu is de afdeling van de Willy Naessens Group die het aluminium schrijnwerk ter harte neemt, voornamelijk voor eigen industriebouwklanten, maar ook voor andere projectontwikkelaars. Bij Willy Naessens Alu werken momenteel 60 mensen.

Bijkomend aan deze participatie zal Willy Naessens Alu in 2021 verhuizen naar een nieuwe vestiging in Oudenaarde met een nieuw atelier van 10.000 mÇ om zo hun klanten de beste service te blijven geven en de groei verder te zetten. Dit gekoppeld aan de uitbreiding van 4.200 mÇ die ze willen realiseren op de site van D-glas te Oostende betekent dit dat de Willy Naessens Alu-afdeling in de nabije toekomst over meer dan 20.000 mÇ productie-ateliers zal beschikken met een 120-tal medewerkers en een jaarlijkse omzet van 25 miljoen euro zal draaien. Op deze manier zal Willy Naessens Alu onmiddellijk een heel prominente speler zijn in zijn segment.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details