Platform voor de bouw
Willy Naessens viert toch Waregem Koerse

Willy Naessens viert toch Waregem Koerse

Ook in een coronajaar kan je Waregem Koerse vieren in de tent van Willy Naessens.

“Ja, klopt,” vertelt een enthousiaste Willy ons. “Waregem Koerse en Willy Naessens zijn zo met elkaar verbonden en het is voor ons en onze gasten zo’n ‘hoogdag’ dat we ook dit jaar iets wilden doen!”

Waregem Koerse 2020 wordt een virtuele editie op www.detentvanwilly.be. Op deze webpagina valt vanalles te beleven!

Je kan zelf wedden op het paard dat volgens jou wint, je kan een waardebon ter waarde van € 500 winnen, je kan zien hoe Marie-Jeanne het er van af brengt in haar eerste TikTokfilmpje, je kan het goede doel mee helpen ondersteunen, je kan de bv’s spotten die de afgelopen jaren in de tent van Willy aanwezig waren en nog zoveel meer en uiteraard alles gratis!

Op detentvanwilly.be kan je ook een gratis en virtuele oester kopen om het goede doel te steunen! En wat nog beter nieuws is, Willy himself beloofde om dat bedrag te verdubbelen.

Het goede doel is er ééntje die Willy heeft gekozen en hem nauw aan het hart ligt, de stichting Pelicano.

Pelicano gaat elke dag de strijd aan tegen kinderarmoede in ons land. Elk kind die in ons land woont, heeft recht op dezelfde kansen: voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een zinvolle vrijetijdsbesteding. Om die kansen op een duurzame manier waar te maken, zamelen we fondsen in via activiteiten, sponsoring en schenkingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details