Platform voor de bouw
Zonwering met esthetische meerwaarde
De horizontale rechthoekige aluminiumlamellen zijn vast gemonteerd tussen de verticale metalen draagconstructie.

Zonwering met esthetische meerwaarde

DucoSun 200 Cubic voegt niet enkel schaduw en koelte toe aan het nieuwe internaat van het Sint-Lodewijkscollege. Het tilt de architectuur ook naar een hoger niveau dankzij de slanke uitwerking in aluminium en de perfecte integratie in de op maat gemaakte staalconstructie.

De horizontale rechthoekige aluminiumlamellen zijn vast gemonteerd tussen de verticale metalen draagconstructie. De lamellen zijn 200 millimeter breed en vormen een hoek van 90 graden met het staalframe. De DucoSun Cubic-lamellen voorkomen in de eerste plaats de rechtstreekse inval van zonlicht op de ramen. En dat heeft twee grote voor-delen voor de gebruikers van het gebouw. Pieter Decat, Technisch Commercieel Adviseur voor België en Luxemburg bij Duco, legt uit: “Uiteraard draagt het weren van direct zonlicht op de ramen bij aan het thermische comfort in de binnenruimtes. Daarnaast gaat ook het visueel comfort van studenten, leerkrachten en medewerkers er sterk op vooruit. Weg met de reflectie van de zon op hun beeldschermen! De ellipsvormige lamellen laten wel een maximum aan diffuus daglicht door. Efficiënte zonwering dus, met een behoud van de natuurlijke lichtinval.”

Duco Ventilation & Sun Control geeft op een gezonde manier zuurstof aan ieder gebouw. Door een uitgebreid aanbod van innovatieve natuurlijke en mechanische ventilatiesystemen, al dan niet in combinatie met buitenzonwering, biedt Duco de ultieme garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat daarbij steeds centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, mechanische afvoer, intensieve ventilatie en zonwering garandeert een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor
woningen, kantoren, scholen als zorginstellingen een innovatieve oplossing waarin iedereen zich
helemaal kan vinden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details