Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 260 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld.

4PS heeft op het platform van Microsoft een geïntegreerde softwareoplossing ontwikkeld specifiek voor de bouw. Alle processen en onderdelen van de bouw zijn hierin geïntegreerd. Hierdoor heeft u beter inzicht in uw bedrijfsprocessen en kunt u deze efficiënter inrichten.

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de opgave in de energiebesparing, een duurzaam België. Allemaal uitdagingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen. Hoe wordt u efficiënter en verhoogt u de winstgevendheid van uw onderneming? Met onze bouwsoftware kunt u in deze veeleisende markt efficiënter werken en uw winstgevendheid vergroten.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sinds 2019 bieden we onze oplossing 4PS Construct aan op het moderne ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit betekent dat alle Microsoft technologieën geïntegreerd zijn, en de software altijd, overal en op elk device beschikbaar is. U werkt dus altijd met de nieuwste software en profiteert automatisch van de laatste ontwikkelingen.

Partnerschap met Microsoft

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw installatie-branche software ontworpen. Het partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor 4PS als voor onze klanten. Zo krijgen we bijvoorbeeld als inner circle lid als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software én ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Missie?

De missie van 4PS is om de bouw, installatiebranche en GWW en te verbeteren met innovatieve business software en hiermee onze klanten op voorsprong te brengen. Onze mensen zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het platform van Microsoft Dynamics. Wij anticiperen op de ontwikkelingen in de sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen. Morgen weer net iets beter dan vandaag.

Klantervaring 4PS Construct

Breman over de 4PS On-site App

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Software Adres AA Tower | Technologiepark 122
9052 Zwijnaarde
België
Telefoonnummer +32 9 29 807 49 E-mailadres info@4ps.be Website 4ps.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details