Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Airmaster Belgium

Marktleider op het gebied van decentrale ventilatie
Airmaster ontwikkelt reeds meer dan 25 jaar decentrale ventilatiegroepen met warmterecuperatie en is in dit vakgebied 1 van de grootste spelers op de Europese markt.
De hoofdzetel ligt in Denemarken en ondertussen worden de Airmaster ventilatiegroepen in grote delen van Europa verdeeld – ofwel via dochterbedrijven, ofwel via distributiekanalen.
Airmaster heeft het grootste gamma aan decentrale ventilatiegroepen op de markt en biedt een uniek product dat in de ruimte zelf kan geplaatst worden.
Onze ventilatiegroepen hebben een strak, Scandinavisch design en worden gekenmerkt door een laag geluidsniveau en een hoge warmterecuperatie.

Oplossing specifiek ontwikkeld voor de openbare sector: scholen, kinderdagverblijven, kantoren…
Onze ventilatiegroepen worden voornamelijk toegepast in de openbare sector. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan een goede luchtkwaliteit in ruimtes waar er permanent een hoge bezetting is.
Vooral in oude schoolgebouwen en kinderdagverblijven is de luchtkwaliteit vaak zeer slecht en wordt er reeds jaren naar oplossingen gezocht.
Vermits de Airmaster ventilatiegroepen in de ruimte zelf kunnen geplaatst worden, lenen ze zich uitstekend voor renovatieprojecten: er moeten weinig structurele aanpassingen gedaan worden in het gebouw en naast de ventilatie dienen er geen extra kosten gemaakt te worden ( zoals bv. het uitbreken van valse plafonds).

EPB Conform – dus ook geschikt voor nieuwbouw
Alle Airmaster ventilatiegroepen zijn getest volgens de Belgische EPB eisen en staan geregistreerd in de EPB databank.
In nieuwbouwprojecten wordt er vaak voor Airmaster gekozen omdat het een eenvoudig systeem is dat ‘op maat’ gaat ventileren. In elke ruimte hangt een unit met ingebouwde CO2 sensor zodat er enkel geventileerd wordt als het nodig is. Bovendien kan het CO2 gehalte per ruimte afgelezen worden op het bedieningspaneel of op het gebruikersplatform op het internet.

Interne studiedienst en begeleiding op de werf
Wij volgen uw project van de ontwerpfase tot de uitvoeringsfase.
Onze studiedienst helpt u om de vereiste debieten te berekenen en geeft advies m.b.t de juiste positie van de unit in de ruimte.
Als het project uitgevoerd wordt, sturen wij een expert op de werf om de ventilatiegroepen in dienst te stellen en om de volledige installatie te controleren.
Wij investeren in langdurige, professionele relaties en zijn eerder partner in het bouwproces dan enkel maar fabrikant.

algemene informatie

Services Luchtbehandeling & Ventilatie Adres Quellinstraat 49
2018 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 (0)4 83561883 E-mailadres info@airmaster.be Website airmaster.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details