Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Aliplast Aluminium Systems

Duurzame aluminiumsystemen met een hoogwaardig en esthetisch karakter

Aliplast is een Belgische fabrikant van hoogkwalitatieve en duurzame aluminiumsystemen voor ramen, deuren, schuiframen, veranda’s, gevelbekleding en glasgevels. Ook voor binnendeuren en binnenwanden bestaat er een heel assortiment onder de naam IDA doors. Aliplast kiest er resoluut voor om de productie 100% in eigen makelij te houden. De motivatie hierachter is tweevoudig: niet alleen willen we zo onze impact op het klimaat verkleinen, ook hebben we zo steevast de controle over het produceren van excellente producten.

Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten

Innovatieve betrouwbaarheid is wat we nastreven. Wij zetten steevast in op gepersonaliseerde, esthetische en duurzame producten. Het is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hogere ambitie om de esthetische meerwaarde van onze diverse aluminiumsystemen op een klimaatvriendelijke manier te produceren te verdelen.

Bij Aliplast geniet je bovendien van een unieke 25 jaar kleurengarantie op het complete T – TC – PT – MT kleurenaanbod.

Aliplast België maakt deel uit van de internationaal befaamde Corialis Group (Core Innovative Aluminium Integrated Solutions), die goed is voor een omzet van meer dan 550 miljoen euro en meer dan 2000 mensen tewerk stelt.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BinnendeursystemenAluminium systemenRaam- en deursystemen Adres Waaslandlaan 15
9160 Lokeren
België
Telefoonnummer +32 (0)9 340 55 64 E-mailadres info@aliplast.com Website aliplast.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details