Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Aluprof

Aluminium is een bijzonder interessant materiaal. Het is licht van gewicht, maar tegelijkertijd bijzonder sterk. Daarnaast is het een goede geleider van elektriciteit en warmte en bestand tegen corrosie door inwerking van water en chemische stoffen. Verder kan het eenvoudig worden gerecycleerd.

Om deze redenen wordt dit lichte metaal vaak als materiaal gebruikt in de moderne bouw.

In de wereld van aluminium

Aluprof S.A., onderdeel van de Kapitaalgroep Kęty S.A., is een van de toonaangevende Europese distributeurs van aluminiumsystemen. Het bedrijf gebruikt aluminium in de raam-, deur-, gevel- en rolluiksystemen van eigen ontwerp die, naast hun hoge mate van functionaliteit en esthetiek, voldoen aan hoge veiligheidseisen en worden gekenmerkt door eigenschappen die beschermen tegen inbraak en brand. Dankzij de unieke oplossingen presteren de aangeboden producten zowel in commerciële, particuliere als energiezuinige bouw uitstekend.

Aluprof van binnenuit

De productiebedrijven van Aluprof S.A. in Bielsko-Biała, Opole, Goleszów en Złotów beslaan een oppervlakte van meer dan 220.000 m2 en zijn uitgerust met een modern machinepark, dat o.a. bestaat uit automatische horizontale en verticale lakkerijen, lijnen voor automatische verbinding van aluminiumprofielen, lijnen voor de productie van rolluikprofielen en -kasten en een modern Centrum voor Onderzoek en Innovatie waar allerlei constructietypen worden onderzocht. De jaarlijkse inkomsten van Aluprof S.A. uit de verkoop bedragen meer dan 297 miljoen EUR. Ongeveer 40% van de verkoop is bestemd voor export. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 2200 werknemers.

Betrouwbare partner

Dankzij zijn bijna 70-jarige ervaring heeft Aluprof S.A. meer dan 1300 vaste klanten. Aluprof S.A. verkoopt zijn oplossingen in de meeste Europese landen, maar ook in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen en distributiecentra in heel Europa – in België, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Roemenië, Denemarken, Hongarije, Oekraïne en ook in de VS. Op buitenlandse markten wordt Aluprof aanzien als een belangrijke en betrouwbare partner, hetgeen zich vertaalt in systematisch stijgende export. De Poolse architectonische systemen van hoge kwaliteit vinden afnemers op nieuwe markten als: Estland, Azerbeidzjan, Georgië en de Verenigde Arabische Emiraten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aluminium systemen Adres Wissenstraat 2
9200 Dendermonde
België
Telefoonnummer +32 (0)52 258110 E-mailadres [email protected] Website rolluiken.aluprof.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details