Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

ASK Romein

ASK Romein is een bedrijvengroep met vestigingen in België & Nederland en een internationale afzetmarkt. Vanuit onze vestigingen in Malle, Roosendaal, Katwijk en Sluiskil werken we bouwprojecten uit van A tot Z. Vanaf het prille moment van een eerste ontwerp tot en met de realisatie op de bouwplaats denken wij mee met onze klant. We engageren ons voor partnerships op lange termijn en des te eerder we bij een project aan tafel schuiven, des te groter is ook onze toegevoegde waarde, zowel technisch als economisch. Onze aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, klantvriendelijkheid, automatisering en geavanceerde productietechnieken. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit, creatieve ontwerpen, kennis en kunde en zoeken daarbij steeds naar de meest voordelige formule voor de klant.

Hillebrand – onderdeel van ASK Romein – bedenkt, produceert en monteert vanuit de Nederlandse vestigingen in Middelbrug en Vlissingen complexe staalconstructies voor de offshore en maritieme sector. Naast het maken van indrukwekkende offshore constructies, is ook bruggenbouw een specialisme van Hillebrand. Dankzij een jarenlange ervaring – die teruggaat tot 1888 – in bruggen-, weg- en waterbouw heeft Hillebrand een vooraanstaande positie verworven op de Nederlandse markt.

Onze vestiging in Katwijk draagt de naam Oostingh en werkt heel nauw samen met onze andere vestigingen als het gaat om engineering, productie en uitvoering van (staal)bouwprojecten.

Waar nodig versterken onze zusterbedrijven elkaar en met een staalcapaciteit van 40.000 ton per jaar zijn we een van de grootste spelers binnen de Benelux.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aannemers Adres Ambachtsstraat 33
2390 Westmalle
België
Telefoonnummer +32 (0)3 3202400 E-mailadres info.be@ask-romein.com Website ask-romein.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details