Ook adverteren op Bouwenaanvlaanderen.be? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

ASSAR ARCHITECTS

ASSAR ARCHITECTS heeft jarenlang een ijzersterke reputatie opgebouwd in het Belgische architectuurlandschap en ver daarbuiten.

Dit dankzij vier strategisch gelegen filialen (Brussel, Luik, Antwerpen en Luxemburg), die steeds hetzelfde doel beogen: ongeacht de sector of de schaal een betrouwbaar en ervaren partnerschap bieden.

Het multidisciplinaire architectenbureau staat in voor alle realisaties, van XS tot XL: meubels, renovaties, publieke en utiliteitsopdrachten, stadsplanning en landschapsarchitectuur. Zowel lokaal als internationaal beschikt het over een unieke expertise, vertegenwoordigd door meer dan 140 medewerkers, waarvan 21 vennoten.Samen streven ze steeds naar een aangename, kwalitatieve totaaloplossing. “Onze missie is het creëren van uitmuntendheid, wat tot uiting komt in de combinatie van onze reeds opgebouwde ervaring en een nieuwsgierige drang naar onderzoek en innovatie”, klinkt het. “Deze professionele betrouwbaarheid zit in ons DNA en is een essentieel element bij het bestendigen van onze reputatie – zowel op het vlak van ontwerp en uitvoering als bij het beheersen van termijnen en uitgaven. Onze doelstelling is een antwoord bieden op de behoeften van onze klanten door middel van de meest geschikte, flexibele en technisch aangepaste dienstverlening. Deze vertalen we vervolgens naar duurzame, elegante, harmonieuze en gebruiksvriendelijke gebouwen.”

algemene informatie

Adres Terhulpensesteenweg 181
1170 Brussel
België
Telefoonnummer +32 (0)2 6767100 E-mailadres architects@assar.com Website assar.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details