Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

CDM Stravitec

Effectieve oplossingen voor geluids- en trillingsisolatie sinds 1951

CDM Stravitec, dat in 1951 werd opgericht, dankt haar reputatie aan onze passie voor het oplossen van geluids- en trillingsproblemen, professionele aanpak, technische uitmuntendheid, klantenservice en, bovenal, onze mensen. Onze klanten steunen op onze decennialange ervaring en vertrouwen erop dat we voor elk project de juiste oplossing zullen aandragen.

Aanvankelijk produceerden wij uitsluitend kunststof kurkmaterialen. Door investeringen in onderzoek, ontwikkeling en testen breidden wij onze activiteiten echter al snel uit tot het aanbieden van uitgebreide technische oplossingen.

In het begin van de jaren zestig waren we pioniers op het vlak van isolatie van gebouwfundamenten en stelden we het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen (BE) voor als ons eerste grote multifunctionele bouwproject van dit type.

In de jaren negentig ontwikkelden wij een nieuwe reeks elastomeermaterialen waarmee wij een veel breder productengamma konden aanbieden en waarmee voor ons opwindende nieuwe markten werden geopend – waaronder de spoorwegmarkt. Kort daarna investeerden we, als onderdeel van ons voortdurende engagement voor het milieu, in de ontwikkeling en productie van gerecycleerde rubbers, die in 2004 aan ons productassortiment werden toegevoegd. Vandaag legt CDM Stravitec zich toe op het leveren van de best mogelijke technische oplossingen voor geluids- en trillingsproblemen in de bouw- en industriële markten.

algemene informatie

Services Geluids- en trillingsisolatie Adres Reutenbeek 9-11
3090 Overijse
België
Telefoonnummer +32 2 687 79 07 E-mailadres info@cdm-stravitec.com Website cdm-stravitec.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details