Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

DCA

DCA kenmerkt zich door de diversiteit van bedrijfsactiviteiten, onderverdeeld in zes afdelingen; infrastructuur, burgerlijke bouwkunde, bouw, projectontwikkeling, prefabbeton en -staal en HVAC en Sanitair. Daarnaast staan schrijnwerkerij Coraco, met vestigingen in Olen en Aarschot, en grondrecyclagebedrijf DC Recycling als sterke zusterbedrijven dichtbij het bedrijf.

Als betrouwbare en competente partner realiseert DCA voor zijn klanten meerwaarde via bouwoplossingen waarbij kwaliteit, veiligheid, milieu, gezondheid en werknemerstevredenheid centraal staan. Door een totaalpakket aan te bieden, garandeert DCA bovendien een vlotte doorlooptijd en kan het bedrijf flexibel inspelen op budgetten, kwaliteit en vooropgestelde planningen en dit altijd onder de unieke DCA-signatuur.

DCA is daardoor een competitieve speler in de bouwsector met ruim 630 werknemers verdeeld over vestigingen in Beerse, Bornem, Aarschot, Olen, Grobbendonk en Antwerpen. Vanuit die locaties kunnen werven op een flexibele manier opgevolgd worden en speelt DCA in op de toenemende mobiliteitsproblematiek.

DCA is alert voor innovaties in de bouwsector. Zo is er bijvoorbeeld de integratie van het BIM (Building Information Model) binnen onze bouwteamwerking. Daarnaast doen onze landmeters al heel wat metingen met een professionele drone en startte het bedrijf onlangs met een splinternieuw intern communicatiesysteem.

In het kader van de samenwerking met privatieve en gemeentelijke partners werd er een afdeling Development Design & Build opgericht.

De afgelopen jaren kende DCA een gestage groei. In die filosofie past de aankoop van een nieuw bedrijfsterrein voor de bouw van een nieuw hoofdkantoor dat in 2020 in gebruik zal genomen worden. De ambitie is om er een state-of-the-art werkplek te creëren waarbij het nieuwe werken en welzijn op het werk ruime aandacht krijgen. Dit jaar jaar bestaat DCA 50 jaar, dus de nieuwe kantoren worden dé kers op de taart!

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aannemers Adres Lilsedijk 50
2340 Beerse
België
Telefoonnummer +32 (0)14 622211 Website dca.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details