Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Dupac

DUPAC staat voor Duurzame Paneel Constructies. Wij produceren en leveren geprefabriceerde elementen voor houtskeletbouw en dak- en timmerwerk. Wij bouwen met hout, en daar zijn we trots op.

Naast de traditionele (passieve) houtskeletbouw onderdelen produceren wij Kerto-Ripa dak- en vloerelementen. Onder geconditioneerde omstandigheden verlijmde houten dak- en vloerelementen voor vrije overspanningen tot 20m!

Ontwerp- ,bouw en gebruiksvrijheid pur sang.

Ben jij een professionele aannemer, architect of stabiliteitsingenieur, dan ben je bij DUPAC aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de meest innovatieve bouwwijze van vandaag. Dankzij onzebio-ecologische panelen wordt houtskeletbouw bovendien eenvoudig te plaatsen op de werf. Wij staan in voor de keuze van kwaliteitsvolle materialen en de zorgvuldige constructie van de panelen in ons atelier. Zo leveren wij steeds een kwaliteitsvol product af, waarbij het lucht- dicht en damp-open principe tot in de puntjes gegarandeerd is. Koudebruggen vermijden wij met onze expertise zorgvuldig.

Wij zijn een actieve verwerker van de constructieve houtproducten van Metsä Wood. Kerto- LVL, Finnjoist I-liggers, Metsä spruce constructieplaten maken ons onderscheidend op de markt.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Houten prefabconstructies Adres Oudeweg 68
3950 Bocholt
België
Telefoonnummer +32 (0)89 466084 E-mailadres [email protected] Website dupac.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details