Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Funktie & Dekoratie Systems N.V.

FDS: Innovatieve oplossingen voor mobiele akoestische wanden, sanitaire wanden, buiten-en binnenzonwering.

FDS is reeds meer dan 45 jaar actief op de Belgische markt als leverancier en monteur en profileert zich in drie hoofdproductgroepen: mobiele akoestische wanden, sanitaire wanden en zonwering.

Mobiele akoestische wanden van het merk ESPERO bestaan uit afzonderlijke panelen die voor optimale ruimte-indeling kunnen worden weggeschoven. Voor een maximale geluidsisolatie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige samengestelde vullingen. De unieke aluminium railconstructie garandeert een geluidsarme en gemakkelijke bediening. Aan de onder- en bovenzijde worden klemlijsten voorzien en er is geen vloerrail waardoor een onbelemmerde doorgang wordt verzekerd. Een semi-automatische uitvoering is mogelijk.

NIEUW: de volautomatische mobiele akoestische wand van het merk SKYFOLD is verticaal optrekbaar en automatisch opvouwbaar in het plafond De wanden zijn vlak, stabiel, duurzaam en bieden een superieure geluidsisolatie tot Rw 59 dB (laboratoriumwaarde).

Sanitaire wanden: hedendaagse sanitaire cabines geproduceerd door META Trennwandanlagen. Als enige in de markt wordt de kantenband gezet met behulp van lasertechniek in plaats van te lijmen. Door de modernste productieprocessen leveren zij een hoogwaardige kwaliteit met zeer korte levertijden.

Zonwering: De lamellen buitenzonwering, afkomstig van WAREMA & SCHENKER, combineert een perfecte zonwering aan de buitenzijde met een modern design en biedt een grotere windstabiliteit ten opzichte van screendoeken. Met de brede lamellen, die u in elke gewenste hoek kunt instellen, zorgt u op elk moment van de dag voor de juiste lichtsterkte. Ook biedt de buitenzonwering bescherming tegen inkijken van buiten, maar laat ze een vrij uitzicht naar buiten toe. Zowel handmatige als elektrische zonwering kunnen geleverd worden, al dan niet in combinatie met een gebouw beheer systeem.

De horizontale binnenzonwering, geproduceerd door zusterbedrijf SEDIT, biedt de keuze uit 16mm, 25mm, 35mm of 50mm brede lamellen in aluminium. Verder kunnen wij u ook alle mogelijke verticale jaloezieën en rolgordijnen aanbieden.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Akoestische producten Adres Industriepark Drongen 11A
9031 Gent (Drongen)
België
Telefoonnummer +32 (0)9 2808430 E-mailadres info@fds.be Website fds.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details