Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

G. Smeyers N.V

Het verlagen van grondwater
G. Smeyers is een gespecialiseerd onderaannemingsbedrijf actief in de bouwsector. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor het verlagen van het grondwater op hun bouwplaats, zodat ze hun werken ‘in den droge’ kunnen uitvoeren.

De nieuwste technieken
Voor het verlagen van grondwater maken wij gebruik van drie efficiënte technieken, afhankelijk van de specifieke situatie: bemaling met verticale filters, bemaling met dieptebronnen, al dan niet gecombineerd met retourbemaling en horizontale drainage. Voor de uitvoering van de diverse bemalingen beschikken we over een modern en performant machinepark. Ook blijven wij steeds op de hoogte van nieuwe evoluties bij de uitvoering van deze bemalingstechnieken, meer bepaald op het gebied van monitoring en opvolging.

Eigen onderhoudsdienst
Voor het vakkundig onderhoud van en kwalitatieve herstellingen aan onze boormachines en bemalingspompen beschikken we over ons eigen onderhoudsatelier. Zo wordt de maximale inzetbaarheid van ons materieelpark optimaal gegarandeerd.

Eigen studiedienst
G. Smeyers nv beschikt over een eigen studiedienst die, buiten het dimensioneren van de optimale bemalingsinstallatie, ook onderzoek doet naar de mogelijke schadelijke invloeden van bemaling op de omgeving. Met behulp van een computersimulatiemodel kunnen we zeer accuraat de invloed van een bemaling op de aanwezige bebouwing in de omgeving bepalen, zodat we het risico op mogelijke schade vooraf kunnen inschatten. Hierbij wordt rekening gehouden met alle gekende bodemparameters. Tevens kan het gunstig effect van beschermende maatregelen, zoals het aanbrengen van waterremmende schermen, al dan niet in combinatie met retourbemaling, worden gesimuleerd. Door te anticiperen op alle mogelijke problemen die tijdens de uitvoering van de werken door de bemaling kunnen optreden, maken we van veiligheid en het vermijden van hinder voor de omgeving een prioriteit.

algemene informatie

Services Grondwerken Adres Bruggestraat 16
2240 Zandhoven
België
Telefoonnummer +32 (0)3 4844057 E-mailadres info@gsmeyers.be Website gsmeyers.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details