Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

GCS bv – filiaal Fihuma

Met meer dan 12 jaar ervaring en focus op klanttevredenheid bieden wij professionele diensten voor private -als commerciële klanten.

Construction

Fihuma kan u helpen bij dakgrind, groendaken en groentuinen. Ook grondzuigen is één van onze specialisaties. Deze worden frequent gebruikt op platte daken, dit als ballastmateriaal om het wegwaaien van platte daken te voorkomen. De samenstelling zorgt ervoor dat water gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Nutrition

Fihuma specialiseert zich in de behandeling van voedingsstoffen en veevoeders. Met speciaal ontworpen machinerie, die gereinigd wordt op certificaat, kunnen bijvoorbeeld granen, diervoeders, mais, koffiebonen, rijst, suiker, zetmeel, en andere droge stoffen opgezogen en gerecupereerd (!) worden. Fihuma werkt volgens de FCA standaard (vroegere GMP-regeling) en is hiervoor gecertificeerd.

Industry

Heeft u een calamiteit, een structureel onderhoudsprobleem, een standaard interventie of een maatwerk oplossing nodig voor uw droge stoffen, dan is Fihuma de perfecte partner om samen aan de slag te gaan. Onze drogestoffenwagens zijn ideaal geschikt voor het opzuigen van een zeer groot aantal verschillende soorten droge stoffen.

algemene informatie

Services Groendaken Adres Oud Sluisstraat 9
2110 Wijnegem
België
Telefoonnummer +32(0)3 314 29 03 E-mailadres info@fihuma.be Website fihuma.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details