Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Jaspers-Eyers Architects

Ervaring en bekwaamheid

Jaspers-Eyers Architects is een internationaal architectenbureau met kantoren in Brussel, Leuven en Hasselt. Het bureau wordt geleid door John Eyers en Jean-Michel Jaspers en biedt een volledig scala aan diensten op het gebied van architectonisch ontwerp, programmering, stedelijke architectuur, masterplanning, grafisch ontwerp en interieurontwerp voor de openbare en particuliere sector.

Met 130 werknemers heeft Jaspers-Eyers Architects een uitgebreide interne vaardigheden, van ontwerp- en projectarchitecten tot tekenaars en grafisch ontwerpers, evenals een uitgebreid team van ondersteunende functies. Alle medewerkers hebben hun eigen specialiteit, waardoor ze voor elke fase van het proces het juiste team kunnen inzetten.

Vaardigheid is één ding, ervaring is iets anders. Jaspers-Eyers Architects bestaat niet alleen zestig jaar, ervaring is ook een rode draad onder het personeel. Niet minder dan 23 van de architecten van het project hebben meer dan 15 jaar ervaring. Deze opgebouwde expertise, gecombineerd met nieuw talent, vormt de basis voor hun dynamiek.

Een antwoord op de behoeften van vandaag

Het kantoor beantwoordt aan de behoeften van de hedendaagse wereld. Deze behoeften veranderen, omdat de wereld verandert, door sociale evolutie, politieke verhoudingen, klimaatverandering, technologische vooruitgang… Jaspers-Eyers omarmt deze verandering en past zijn architectuur eraan aan. Daarbij laten zij zich leiden door sociaal-culturele omstandigheden, de behoefte aan ecologisch bewustzijn en de economische realiteit. Ze voeren hun projecten uit op basis van deze geschiedenis, waarbij ze altijd rekening houden met vier principes: klantgerichtheid, budget en planning, in combinatie met gegarandeerde kwaliteit.

Jaspers-Eyers Architects

Hoogstraat 139 1000 Brussel 02 514 04 96

Tervuursevest 362 3000 Leuven 016 62 91 71

Thonissenlaan 57 3500 Hasselt 011 22 21 63

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Architecten Adres Hoogstraat 139
1000 Brussel
België
E-mailadres architects@jaspers-eyers.be Website jaspers-eyers.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details