Ook adverteren op Bouwenaanvlaanderen.be? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Kessel

Als geen ander bedrijf staat KESSEL sinds 1963 voor innovatieve en betrouwbare afwateringstechniek. De afgelopen decennia hebben wij in de branche de maat aangegeven en zijn we uitgegroeid tot een internationale premium-aanbieder. Onze afvoeren, terugstuwbeveiligingen, opvoerinstallaties, pompen en afscheidersystemen worden in meer dan 60 landen toegepast – of het nu gaat om het afvoeren van water, afvalwater behandelen of bescherming tegen terugstuwing: als de beste oplossing nodig is, kan niemand om KESSEL heen.

Als aanvulling op onze standaardproducten ontwikkelen wij naar wens van de klant individuele oplossingen voor bijzondere eisen op het gebied van vorm, functie en dimensionering. Ook in onze productie zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid kernwoorden. Daarom zetten we in op een sterk productienetwerk: met onze hoofdproductielocatie in Lenting bij Ingolstadt en onze twee productie- en assemblagelocaties in Polen en China combineren wij een wereldwijde aanwezigheid met uitstekende kwaliteit, “Made in Germany”.

Naast continue kwaliteitsborging zijn milieubescherming, energie-efficiëntie en een veilige werkplek bijzonder belangrijk voor ons, zowel tijdens de productie als wanneer onze oplossingen bij klanten in bedrijf zijn. Door consequent lean management toe te passen, stroomlijnen wij onze processen, zetten wij middelen doelgericht in en maken wij optimaal gebruik van mogelijkheden voor verbetering. Ons geïntegreerde managementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001.

Wij blijven door technologische ontwikkeling vooroplopen in kwaliteit, innovatie, zekerheid en service, om onze visie steeds opnieuw waar te maken.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)172 645704 E-mailadres info@kessel-nederland.nl Website http://www.kessel-belgie.be/

kaart

Gerelateerde artikelen