Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Mauws Tom

Tom Mauws bvba, gestart in 2005, groeide uit van eenmansbedrijf Algemeen Schrijnwerk tot een volwassen KMO met een 50-tal medewerker.

Het bedrijf legt zich inmiddels toe op het fijnere schrijnwerk, interieur en winkelinrichting. Daarnaast is Tom Mauws bvba een toonaangevende specialist in gevelbekledingen met grootformaat plaatmaterialen, dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij verwerken dagelijks de gevelbekledingsproducten van Alucobond, Alucoil Larson, Eternit-Equitone, Rockpanel, Steni en Trespa-Meteon, meestal in combinatie met de passende isolatie.

Tom Mauws bvba is actief over heel België en voert zowel grote als kleine projecten uit in West- & Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brussel.

Daarbij kunnen onze klanten rekenen op volgende garanties:

– Een goed geoliede organisatie
Onze arbeiders worden dag na dag begeleid door één van onze vaste projectleiders die voortdurend in contact staan met de architect, aannemer en/of bouwheer. Korte communicatielijnen en permanent overleg leiden automatisch tot een hogere kwaliteit.

– Goed opgeleid personeel met ervaring
Onze medewerkers zijn deskundig, goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring in hun werkveld.

– Een uitgebreid eigen machinepark
Met de juiste gereedschappen en state of the art machinepark in eigen huis kunnen we sneller en accurater werken.

– Ieder project wordt maximaal in eigen huis voorbereid voor een snelle montage ter plaatse
Zo zit er een minimum van tijd tussen het aanbrengen van de isolatie en de aansluitende isolatie. Daardoor wordt de isolatie maximaal beschermd tegen regen en win en kunnen we uw project kwalitatief en stelselmatig verder afwerken.

– Deadline proof
Bouwen gaat altijd gepaard met deadlines en die hebben we nog nooit gemist. Hoe groot of gecompliceerd het project ook is.

algemene informatie

Adres Kazandstraat 57-59
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 (0)51 698216 E-mailadres info@tommauws.be Website tommauws.be

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details