Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

MBG

MBG behoort tot de grootste bouwbedrijven in Vlaanderen, dankzij gedrevenheid, zin voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de realisatie van gebouwen en industriële projecten over heel Vlaanderen. De grote kracht van MBG schuilt in gemotiveerde, ervaren en vakbekwame projectteams, bestaande uit directeurs der werken, projectdirecteurs, projectleiders, werfleiders en projectingenieurs die dagelijks aan de slag gaan om uw bouwproject op tijd, binnen budget en kwaliteitsvol te realiseren. Daarnaast beschikken we over de nodige ondersteunende diensten: HR, boekhouding, administratie, IT, calculatiedienst, dienst aankoop, dienst speciale technieken, dienst uitvoeringsmethoden, materieeldienst en dienst services & maintenance. Onze organisatiestructuur gaat uit van een maximale interne samenwerking, informatiedoorstroming en kennisdeling. We opereren vanuit drie locaties: Wilrijk, Brugge en Brasschaat.

NOBODY GETS HURT
Veiligheid is voor MBG een absolute prioriteit. Iedereen moet elke dag weer gezond terug naar huis kunnen gaan. MBG was de eerste in België die dankzij de gestructureerde veiligheidsaanpak een VCA-certificaat behaalde en reeds meerdere decennia scoort MBG uitstekend op werfveiligheid. Nog steeds kiest MBG voor een geïntegreerde veiligheidsaanpak vanaf de projectvoorbereiding tot en met de uitvoering op de werf.

INGENIOUS
Uitdagende uitvoeringstermijnen, varianten en kostenbesparende maatregelen, complexe structuren, uitgebreide technische installaties,… we gaan geen uitdaging uit de weg. MBG realiseert projecten waar onze ingenieurs ingenieus kunnen zijn om zo onze klanten slimme oplossingen op maat te kunnen aanbieden.

TOGETHER WE ARE STRONG
Een geslaagd bouwproject is altijd het resultaat van teamwork. Door met alle partijen (de opdrachtgever, onze medewerkers, partners uit het voltallige bouwteam,…) op een inspirerende en transparante manier samen te werken, bereiken we schitterende resultaten.

We gaan steeds op zoek naar complementariteit zowel intern als met onze partners waarbij de mix van competenties, kennis en kunde het team sterker maakt.

YOUR PARTNER IN CONSTRUCTION
We zijn niet op zoek naar hit-and-run-activiteiten maar gaan voor duurzame relaties met onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners in het bouwproces zoals studiebureaus en architecten. Vanuit onze participerende houding én dankzij onze inbedding in een grotere groep, staan wij open voor elke mogelijke samenwerkingsformule.

Wij zijn actief in vele sectoren: zorg, onderwijs en overheid, residentieel, kantoor en retail, parkings, renovatie, industrie, DBFM.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aannemers Adres Garden Square Blok D | Laarstraat 16 - b12
2610 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 (0)3 8204011 E-mailadres info@mbg.be Website mbg.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details