Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Peri

PERI: Innovatieve totaaloplossingen voor bekistingen en steigers
Met zijn technische expertise die steunt op 40 jaar ervaring is PERI een deskundige partner inzake keuze, planning en levering van ondersteunings-en bekistingsystemen. PERI – met hoofdkantoor in Londerzeel – biedt zijn klanten ingenieuze bekistings-en steigersystemen aan, alsook een grote verscheidenheid aan diensten voor het verwezenlijken van uw bouwprojecten. Voor ieder individueel project wordt er gezocht naar de meest rendabele oplossing, rekening houdend met alle details zoals oppervlaktestructuur, randen, voegen of verankeringen in het beton.

Bekistingen
Voor elk betonproject biedt PERI het meest geschikte bekistingssysteem aan. Het productengamma voldoet volledig aan de evoluerende eisen van de verschillende wereldwijde bouwmethoden en de vereiste voorwaarden.

Steigers en ondersteuning
Het PERI UP-systeem heeft tal van toepassingen, met een minimum aan elementen, en leidt tot een kleinere investering aan materiaal. Zowel voor gevelstelling als voor trappentorens, wapeningssteigers, ondersteuning en werkplatformen worden dezelfde onderdelen gebruikt. Op iedere hoogte zorgen de geïntegreerde veiligheidsfuncties voor een veilige werkomgeving wat de werkprestatie bevordert.

Engineering
Naast de ontwikkeling van producten en technische planning, staat PERI Engineering voor een gedetailleerde analyse en optimalisatie van de bekistings- en steigerprocessen van ieder afzonderlijk project.

Vernieuwing en innovatie
Vernieuwing en innovatie worden hoog in het vaandel gedragen bij PERI en dit resulteert regelmatig in diverse vernieuwende systemen op de markt.

Veiligheid in de bouw
Het assortiment omvat eveneens bekistingen met lichte, aluminium elementen waardoor constructies manueel verzet kunnen worden, wat een stevige besparing kan betekenen op de werfkosten. PERI hecht ook veel belang aan veiligheid en ergonomie. In samenwerking met verschillende verenigingen voor veiligheid in de bouw, besteden de PERI-ingenieurs bijzondere aandacht aan bescherming van de arbeiders op de bouwplaatsen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bekisting Adres Klampovenweg 300
2850 Boom
België
Telefoonnummer +32 (0)52 319931 E-mailadres [email protected] Website peri.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details