Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

PIT Antwerpen NV

Op 08.08.1988 werd PIT Antwerpen NV opgericht en in 2007 werd PIT opgenomen in de groep Eiffage Benelux, die zelf deel uitmaakt van de Franse bouwgroep Eiffage.

Eiffage is het 5debouwbedrijf op de Europese ranglijst en realiseert een jaaromzet van zo’n 15 miljard €uro.  Verder is het een unicum dat de medewerkers instaan voor 30% van het aandeelhouderschap van het kapitaal van Eiffage, wat getuigt van een grote verbondenheid van het personeel van de groep.

PIT heeft ondertussen 30 Jaar ervaring in de bouwsector, m.a.w. restauratie- & renovatiewerken, behoort tot de hoogste categorie aannemers en profileert zich tevens als marktleider binnen de bouwwereld in België. Een vaste kern van zeer gekwalificeerde medewerkers en een groep kwaliteitsvolle onderaannemers staan garant voor een perfect verloop van ieder project.  Planning, organisatie en een doorgedreven kwaliteitscontrole vallen onder de activiteiten van PIT en zorgen voor klantentevredenheid en continuïteit.

Vandaag bouwen al onze medewerkers, dag na dag, aan de toekomst van uw patrimonium van morgen.  Het handhaven van “vaste waarden” vormen hiervoor de grondslag.

algemene informatie

Adres Starrenhoflaan 27
2950 Kapellen
Telefoonnummer +32 (0)3 6051433 E-mailadres info.PIT@eiffage.com Website pitantwerpen.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details