Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Raca Group B.V.

Uw technische groothandel voor LED verlichting, accu’s en batterijen in de Benelux

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van LED verlichting, Noodverlichting, accu’s en batterijen. Deze producten leveren wij aan bedrijven die actief zijn in verschillende groei sectoren zoals de installatiebrancheonderwijsinstellingenmedische sectorbouwsector en afvalverwerking. Wij werken doelgerichtflexibel en loyaal. Met deze kernwaarden realiseren wij groei en innovatie voor onze klanten en plezier en ambitie in ons werk.

Vraag van morgen beantwoorden

In ons vakgebied streven wij ernaar de vraag van morgen te beantwoorden. Onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee uw bedrijf haar voordeel kan behalen. Onze klanten ondersteunen wij met een persoonlijke dienstverlening, zodat wij voor ieder project een oplossing op maat kunnen realiseren.

Krachten van RACA

Bij RACA staan niet alleen onze producten voor een krachtig verhaal, maar ook onze medewerkers. We werken met een groep RACA medewerkers die een sterke ambitie heeft om de klant persoonlijk en daadkrachtig te helpen bij het oplossen van vragen. Dit helpen doen we vanuit onze kernkrachten: doelgerichtflexibel en loyaal. Deze RACA krachten geven plezier in ons werk en zorgen jaar in jaar uit voor hoge beoordeling in klanttevredenheid.

algemene informatie

Services Technische groothandel Adres Arnoudstraat 22
2182 DZ Hillegom
Nederland
Telefoonnummer (+31) (0)252-227070 E-mailadres info@raca.nl Website raca.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details