Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

RDS Weighing & Safety

RDS Weighing & Safety is een betrouwbare partner in gespecialiseerde weegsystemen en veiligheidsoplossingen. Wij ondersteunen u in elke fase van uw project met onze diverse diensten:

➤VERKOOP

Dankzij onze jarenlange expertise hebben we voor elk probleem de juiste oplossing. Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar weegbruggen, mobiele weegsystemen, camera’s, antibotssystemen, bebakening, windmeters of andere veiligheidsoplossingen, wij hebben wat u zoekt.

➤VERHUUR

Flexibiliteit is essentieel op de bouwplaats, daarom bieden wij een uitgebreide verhuurservice aan. Huur camera’s, bebakening en antibotssystemen voor kranen voor de duur van uw project. Onze verhuuroplossingen zijn ontworpen om aan uw tijdelijke behoeften te voldoen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

➤SERVICE

Onze toewijding stopt niet bij verkoop of verhuur. Ons ervaren serviceteam staat paraat voor montage, interventies en demontage van de systemen. Wij bieden aangepaste oplossingen die getuigen van onze diepgaande expertise en snelle nauwkeurige service.

➤IJKINGSDIENST

Nauwkeurigheid is van het grootste belang, vooral bij weegtoepassingen. Onze ijkingsdienst zorgt ervoor dat uw weegtoestellen voldoen aan de hoogste normen van nauwkeurigheid. Kies voor gecertificeerde technici, deskundig advies en een dienstverlening op maat.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services WeegplateausWeegbruggenOnderhoudIJkingVeiligheidsoplossingenCamera'sZichtoplossingenMachines & MaterieelWegen Adres Spoorwegstraat 26
8530 Harelbeke
België
Telefoonnummer +32 56 29 10 10 E-mailadres info@rds.eu Website rds.eu/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details