Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

RG Tegel

Op zoek naar een interieuroplossing die zowel prachtig als praktisch is? Dan bevelen wij zonder aarzelen keramische tegels aan.

Keramische tegels hebben heel wat praktische en technische voordelen. Dankzij recente innovatieve technieken hebben ze ook qua look en design heel wat te bieden. Vooral onze XXL-tegels en onze natuurgetrouwe houtimitaties zijn trendy toppers. Met oog voor smaak en comfort heeft RG Tegel vakkundig en met passie een inspirerend assortiment mooie keramische tegels van topmerken uitgezocht. Als betrouwbare partner bieden wij bovendien de knowhow en ervaring om elk project – groot of klein – tot een mooi einde te brengen.

Mijn grootvader Gustaaf Rosseau had altijd al iets met kleurrijke steentjes.

Als klein jongetje – hij was de jongste van 12 – maakte hij graag minuscule kunstwerkjes met kleine steentjes. Dat hij in 1952 zijn eigen tegelbedrijf zou oprichten hier in Massenhoven, stond dan ook in de sterren geschreven.

Aanvankelijk produceerde de Tegelfabriek Rosseau Gustaaf zelf cementtegels. Later zette mijn vader Richard Vergauwen de passie van mijn grootvader verder. Er werden nieuwe toonzalen en magazijnen opgetrokken, hij kocht voldoende vrachtwagens om de klanten te kunnen be­dienen en bouwde RG Tegel uit tot één van de meest toonaangevende tegelbedrijven op de Belgische markt. Met de import van de allermooiste Italiaanse, Spaanse en Portugese keramische tegels werd RG Tegel al snel een absolute topreferentie voor smaakvol tegeldesign. Vandaag ben ik trots om het keramisch tegel-gen verder uit te dragen. Na meer dan 63 jaar heeft RG Tegel immers nog altijd iets met kleurrijke steentjes.

Caroline Vergauwen CEO RG Tegel,
kleindochter van Gustaaf Rosseau

Onze service maakt het verschil

Bij RG Tegel kiest u behalve voor mooie tegels ook voor het vakkundig advies van onze interieur- en projectspecialisten. In overleg met u doen ze weloverwogen voorstellen voor uw decoratieproject. Bovendien kunt u rekenen op een feilloze levering van het door u gekozen materiaal. Omdat RG Tegel bijna alle tegels meteen uit voorraad kan leveren, hoeft u bij ons ook nooit lang te wachten op uw keuze. RG Tegel staat bekend om zijn betrouwbare service, en dat willen we zo houden.

Ons team zorgt ook voor een efficiënte en stipte levering van de tegels bij u op de werf. Nabestellen kan vlot en we volgen uw project nauwgezet op.

Onze aankoopdienst schuimt de wereld af op zoek naar de mooiste en beste tegels. Onze interieuradviseurs zoeken met u in onze showrooms naar uw gewenste tegel en staan u bij met raad en daad. Ons RG project-team is al jaren een gewaardeerde partner voor ambitieuze bouw- en renovatieprojecten in de hele Belgische bouwsector. We gaan ook prat op onze feilloze distributie en onze service naar de Belgische tegelhandel toe.

Kortom, bij RG Tegel kunt u rekenen op een persoonlijke, toegewijde inzet.

Aandacht voor uw wensen.

U hebt wellicht heel wat ideeën over uw interieur. Onze ervaren designadviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en maken u graag wegwijs in het enorme aanbod in onze showrooms. We reiken graag oplossingen op maat aan, in samenwerking met onze partners. Of het nu om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat; een keuken, badkamer, terras, buitengevel of uw hele interieur… RG Tegel heeft ongetwijfeld een oplossing voor u.

Een goede tegel heeft u voor het leven, of zelfs langer. Onze vloer- en wandtegels zijn van de allerbeste kwaliteit zodat ze generaties lang meegaan. Daarvoor is een feilloze plaatsing en goede informatie over het onderhoud essentieel. Bij RG Tegel werken we niet alleen samen met de beste tegelzetters op de markt, we informeren u ook graag over het optimale onderhoud van uw vloeren of wanden. Daarom vindt u bij ons enkel de beste onderhoudsproducten.

RG Distribution.

Overal in Vlaanderen tot uw dienst 

Al sinds 1976 investeren we met hart en ziel in ons distributienetwerk.
Met ons uitgebreid en gemotiveerd team van sales-verantwoordelijken kunnen wij in elke regio uw vraag inzake tegels beantwoorden en u de welbekende RG-service aanbieden. RG-tegel heeft een ongezien aanbod keramische wand-en vloertegels in voorraad. Daardoor kunnen we u steeds de nodige garanties geven qua service, logistiek en leveringen.Onze mensen van de RG-stalendienst komen graag op regelmatige basis de laatste nieuwe ontwikkelingen op de markt presenteren, waardoor uw klant steeds de nieuwste trends én de beste kwaliteitsproducten op de tegelmarkt in uw zaak kan vinden. 

RG Projects.

Betrouwbare partner voor uw residentieel of algemeen project.

RG Tegel is al jaren een solide en betrouwbare partner op de Vlaamse bouwprojectmarkt en kan voor elk project een passende totaaloplossing aanbieden.

Bij het bouwen van een woning of appartement is het essentieel om de juiste keuzes te maken wat betreft vloer- en wandbekleding. Daarbij gaat het niet alleen om het aangewezen materiaal, maar ook om vakmanschap, advies en service. Daar zijn we ons bij RG Tegel van bewust. Onze showrooms zijn dan ook zo opgebouwd dat wij u als professional (bouwpromotor, aannemer of architect) de beste keuzes kunnen laten maken binnen een zeer uitgebreid aanbod, volgens uw smaak en uw budget. We staan daarbij garant voor professionele dossieropbouw, begeleiding en verwerking van de keuzes van uw eindklant, samen met onze vertrouwde service.

Naast de residentiële projectmarkt is RG tegel een actieve speler op de algemene projectmarkt. Op basis van het dossier maken wij graag een gepast voorstel voor elk project. Samen met onze partners kunnen wij u daarbij ook de levering en plaatsing aanbieden.

RG technica.

RG Technica is onze gloednieuwe technische showroom voor de meest veeleisende professionele klanten.

In deze aparte showroom focussen we op de technische aspecten van tegels in functie van alle mogelijke toepassingen: vloer- en wandbekleding, grote keramische tegelplaten (XL en XXL), gevelbekleding, specifieke systemen en bijzondere materialen.

Als architect, aannemer of projectontwikkelaar kunt u in deze showroom terecht voor de meest innovatieve surface designsystemen. We adviseren er u ook graag inzake totaaloplossingen voor uw vloer- en wanddesign.

RG Tegel waardeert architecten en designers.

Als trotse partner van het Vlaams Architectuurinstituut zetten we hoog in op de meest innovatieve designs en nieuwste surface trends op de markt. Een groot deel van ons assortiment komt uit Italië. Daarnaast speurt ons gedreven aankoopteam voortdurend de hele wereld af om u het allermooiste en allerbeste keramisch materiaal aan te kunnen bieden. Of u nu trendy XXL keramische platen van 3m op 1,5m zoekt voor uw loftproject of fraaie vintage tegeltjes voor een keukenrenovatie, bij RG Tegel hebben we de geschikte oplossing voor uw droomproject.

Als architect bent u samen met uw klanten welkom om het allernieuwste aanbod van de markt te ontdekken in onze speciale technische showroom RG Technica.

algemene informatie

Services Interieurafwerking Adres Liersebaan 206
2240 Massenhoven
België
Telefoonnummer +32 (0)34 855035 E-mailadres [email protected] Website rgtegel.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details