Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Roval Aluminium

Specialist in aluminium bouwproducten
Roval Aluminium, dochter van Reynaers Aluminium, ontwikkelt, produceert en levert aluminium bouwproducten voor dak en gevel. Het uitgebreide productgamma bestaat uit aluminium dakranden, raamdorpels, muurafdeksystemen, balustersystemen, dagkanten, boeiboorden, (dak)randbeveiligingssystemen, muurroosters en lamellenwanden, nutstracébekledingen, privacyschermen en voorzieningen voor het groendak. Roval is bovendien specialist in maatwerkoplossingen voor dak- en geveldetaillering.

Totaalleverancier
De aluminium bouwproducten van Roval Aluminium zijn terug te vinden in nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw, utiliteitsbouw als in onderwijs- en gezondheidsinstellingen.

Roval is als totaalleverancier betrokken bij alle fases in het bouwproces: van ontwerpfase en realisatiefase tot en met de oplevering. In veel gevallen neemt Roval ook de montage voor zijn rekening. Daarnaast worden de aluminium bouwproducten geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen en – afhankelijk van het product – inclusief hoek- en verbindingsstukken. Dit one-stop-shoppingbeleid leidt ertoe dat opdrachtgevers en aannemers bij één adres terechtkunnen voor een compleet product. Hierdoor blijven kosten inzichtelijk en kwaliteit gewaarborgd. Roval beschikt bovendien over een uitgebreide CAD-bibliotheek, die men gratis kan raadplegen.

Maatwerk en innovatie
De maatwerkmogelijkheden die Roval biedt, zijn vrijwel onuitputtelijk. Wat de ontwerper bedenkt of opdrachtgever wenst, kan ook gerealiseerd worden. Roval treedt hierbij niet alleen op als producent, maar zeker ook als adviseur. Intensief contact met alle partijen uit de bouwkolom is voor Roval een bron van inspiratie en ontwikkeling. Dit resulteert in innovatieve en duurzame producten. De afgelopen jaren zijn nieuwe producten op de markt gebracht. Voorbeelden daarvan zijn de ontwikkeling van een uniek klangensysteem en het blind bevestigen van aluminium balusters in muurafdekkappen, de Roval-RenoTrim® (een aluminium overzettrim speciaal voor renovatie van daken) en aluminium privacyschermen. Ook maatwerkoplossingen, zoals rondgewalste aluminium muurafdeksystemen in combinatie met rondgewalste aluminium balustersystemen, zijn het gevolg van de innovatieve ambities van Roval.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Samen met moederbedrijf Reynaers Aluminium en onder het motto ‘Together for Better’ besteedt Roval veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hierbij staat de verbinding tussen maatschappelijke betrokkenheid (People), aandacht voor een gezonder milieu (Planet) en economisch succes (Profit) centraal. Speerpunt in het MVO-beleid is de ambitie om jaarlijks onze CO2-uitstoot met 5% te verminderen.

Kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van Roval Aluminium kan door inspirerende projectvoorbeelden te bekijken op www.roval.be.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bouwmaterialen Adres Oude Liersebaan 266
2570 Duffel
België
Telefoonnummer +32 (0)15 308700 E-mailadres info@roval.be Website roval.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details