Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Schindler België

In 1927 werd in België, midden in de hoofdstad Brussel, het filiaal Schindler België opgericht. In de loop van de jaren is Schindler België uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 600 werknemers, deel uitmakend van de Zwitserse Schindler Groep.

Wat wij ook doen, wij leggen altijd het accent op de kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Wij werken dus met producten en diensten waarmee wij de kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid voor onze klanten kunnen garanderen.

Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen aan. Onze standaard- of op maat gemaakte oplossingen zijn snel en efficiënt en voldoen aan de behoeften van de klant. Wij fabriceren en installeren uitrustingen en adviseren u ook op het gebied van ontwerp en gebruikersvriendelijkheid.

Veiligheid & Kwaliteit
Veiligheid is onze topprioriteit. Wij wensen de veiligheid van de gebruiker en van onze medewerkers te garanderen. Veiligheid is dus een begrip dat overduidelijk aanwezig is in onze onderneming.

Wij bepalen hoge veiligheidscriteria voor onze producten, diensten en procedures. Wij zetten onze medewerkers er toe aan te zorgen voor de veiligheid van hun omgeving, de veiligheid van hun collega’s en hun eigen veiligheid. Bovendien kunnen wij u dankzij onze expertise adviseren, zodat de optimale veiligheid van de gebruikers verzekerd wordt.

Veiligheid en kwaliteit zijn twee begrippen die nauw met elkaar verbonden zijn. Door producten van hoge kwaliteit aan te bieden en de verschillende kwaliteitsrichtlijnen op te volgen, dragen wij bij tot de fabricage van veilige en betrouwbare producten.

Energieverbruik & duurzaamheid
Duurzame stadsontwikkelingen vormen een grote uitdaging in de 21ste eeuw voor architecten en ontwerpers. Schindler spant zich in voor projecten met het oog op een duurzame constructie met energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen..

Bij ons zijn de leverings-, onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen sinds 2001 gecertificeerd volgens ISO 14001. Wij rekenen op de fabricage van hoogwaardige onderdelen die de hulpbronnen beschermen, en ook op het gebruik van herbruikbare materialen.

Door haar energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor liften en roltrappen draagt Schindler in belangrijke mate bij tot de duurzaamheid: van nieuwe installaties tot de installatie van een vervangingsunit, zonder de individuele onderdelen te vergeten.

Onze innovatieve oplossingen en diensten:

• Personenliften
• Personenliften met TSD ( schachtkophoogte min 2900 mm )
• Panoramische personenliften met een ‘Infinity Car’, volglazen kooi.
• Goederenliften en speciale liften
• PORT & myPORT, integratie van toegangscontrole, intercom, bezoekerscontrole, bediening op afstand en automatische lifttoewijzing met uw smartphone.
• Double-Deck Liften
• Roltrappen en rolpaden
• Modernisering
• Renovatie
• Service & onderhoud
• Schindler Dashboard & Schindler Direct
• Trafiekanalyses van uw gebouw

algemene informatie

Services Liften Adres Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos
België
Telefoonnummer +32 (0)2 5358211 E-mailadres info.bru@be.schindler.com Website schindler.com/be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details