Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

SD Tuinen

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden: SD Tuinen heeft het totaalpakket in de vingers
Dimitri Sleeuwagen startte in 2005 vol passie met het aanleggen van tuinen. Ook bij zijn partner Sofie De Maeght kriebelde de tuinmicrobe al lange tijd. In 2006 studeerde ze af als Gegradueerde in de Tuin- en Landschapsarchitectuur. Dimitri en Sofie gingen samen aan de slag, en sindsdien staat SD Tuinen garant voor kwalitatieve en creatieve tuinontwerpen en –aanleg. Net zoals de aangelegde tuinen groeien, wordt ook het team steeds groter. Zowel voor publieke als private totaalprojecten slaan we de handen in elkaar.

Tijdloze tuinen op maat
Tot rust komen, spelen, zonnen, vrienden ontvangen, tuinieren, zwemmen, eten enz. Een tuin is een multifunctionele plaats. Wij geloven dan ook dat een tuin een meerwaarde vormt voor een huis en familie. Wat zijn de wensen en noden als het op een droomtuin aankomt? Wij luisteren graag naar het verhaal van onze klant, en we adviseren waar nodig. Zo maken we van elke tuin een extra leefruimte bij de woning.

Van ontwerp tot uitvoering, we verzorgen elk aspect van de tuin
SD Tuinen is dé allround partner op vlak van tuinen. De architectuur en het ontwerp, de grondwerken, de effectieve aanleg én het onderhoud achteraf, we nemen alles voor onze rekening. We gaan aan de slag met afsluitingen en sierpoorten, opritten en terrassen, gazons en beplanting, zwembaden en -vijvers, tuinhuizen en poolhouses of tuinonderhoud. Neem een kijkje naar onze website of Facebookpagina en zie onze tuinen tot leven komen!

Kortom, SD Tuinen tilt tuinen naar een hoger niveau. De aanleg van een nieuwe tuin of de opwaardering van een bestaande tuin, zowel voor particuliere woningen als voor omgevingsaanleg van openbare en residentiële projecten? We make it happen!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Tuinarchitectuur & Tuinaanleg Adres Bredestraat 65
9340 Wanzele
België
Telefoonnummer +32 (0)53 775468 E-mailadres info@sdtuinen.be Website sdtuinen.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details