Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

SIEGENIA

SIEGENIA, systeemoplossingen voor ruimte en comfort.

Ruimtes tot leven laten komen, waardoor men zich thuis voelt, dit bereiken wij met o.a. de productgroepen Titan, ALU, PORTAL, AERO en DRIVE. Deze producten worden succesvol gecombineerd met hoge eisen ten aanzien van de kwaliteit en buitengewone innovatiekracht die wij consequent gebruiken voor de hoogst haalbare mate van ruimtelijk comfort.

Veiligheid- design, hoge luchtkwaliteit, bedieningscomfort en gerichte implementatie voor ruimtelijk comfort. Dit staat voor SIEGENIA centraal bij het ontwikkelen van nieuwe raam- en deursystemen.

Wij kiezen voor nauwe samenwerking, we hebben een uitgesproken systeemgerichte denkwijze en creëren een geheel doordacht samenspel van oplossingen die toonaangevende technologie en een economische verwerking in overeenstemming brengen met aantoonbaar voordeel voor de eindgebruikers.

Producten en oplossingen voor het moderne wonen van morgen dat is alleen mogelijk als wij elke dag opnieuw onze innovatiekracht tentoonspreiden en markten van de toekomst tijdig bezetten. Op deze manier kunnen we verder ontwikkelen en het welzijn van de gebruikers van onze oplossingen nog eens verhogen.

Kijk voor meer informatie op: www.siegenia.nl

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Ramgatseweg 15
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)85 4861080 E-mailadres info-b@siegenia.com Website siegenia.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details