Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Sign & Facade

Sign & Facade: een perfecte symbiose van gevelbouw en lichtreclame

Sign & Facade, marktleider in de Benelux voor gevelbouw en lichtreclame, biedt totaaloplossingen op vlak van visuele communicatie en dit zowel voor binnen als buiten. Met een jarenlange expertise in het vakgebied is Sign & Facade een vooraanstaande partner voor zowel de ontwikkeling van producten als bij de begeleiding van totaalprojecten. Hierbij nemen zij het volledig traject op zich in eigen beheer: van de ontwerpfase tot de realisatie met een hoogwaardige, kwalitatieve afwerking en volledig op maat.

Sign & Facade verenigt drie specialisten in lichtreclame en gevelbouw met de bedrijven Splen-Neorec (Diest), Neon Royal (Oostkamp) en Belgoneon (Luik). Met de overname van Armony Concept (Luik) in 2015, zette Sign & Facade ook voet aan wal op de Franse en Duitse markt en werd hun productengamma verder uitgebreid met binnenpubliciteit en –signalisatie.

Op vlak van gevelbouw focust Sign & Facade zich op de fabricatie en plaatsing van architecturale gevelbouw, luifels en design gevelbekledingen. Hiervoor werken ze met een cassettegevelsysteem waarbij voornamelijk alu-producten en composietmaterialen zoals Alucobond en strekmateriaal gebruikt worden.

Hun uitgebreide vakkennis en bouwtechnische knowhow over onder meer isolatietechnieken, EPB-waarden, stabiliteit, waterdichting, enz. resulteert vaak in samenwerkingen met onder andere architecten- en studiebureaus. Hierbij nemen ze een begeleiders- en adviserende rol op zich tijdens de conceptontwikkeling van bijvoorbeeld een gevelbouwproject en zetten ze als het ware de esthetische wensen van de architect om naar specifieke producten en technieken.

In het geval van cross-over projecten neemt Sign & Facade een unieke positie in de markt in en zorgen ze als enige speler voor een naadloze integratie van lichtreclame en gevelbekleding.

Ook het dienstenaanbod van Sign & Facade getuigt, net zoals hun producten, van een vooruitstrevend en innoverend denken. Zo kunt u uw lichtreclame 24/24 opvolgen en beheren via S&F Monitor.

algemene informatie

Services Gevelbouw Adres Herrestraat 29
3294 Molenstede-Diest
België
Telefoonnummer +32 (0)13 350100 Website sign-facade.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details