Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Skylux

Skylux. Natuurlijk daglicht voor elk plat dak.

Hoe meer licht, hoe meer vreugde.
Licht en kleur is enorm belangrijk, net als oog voor detail, gezelligheid en een huiselijke sfeer. De combinatie van natuurlijk daglicht en kleurtinten geeft aan leefruimtes een open en positief gevoel.
Natuurlijk daglicht biedt een soort licht dat met geen enkel kunstlicht kan benaderd worden: het is goed voor het comfort en het is free energy.

Ook utiliteit – of openbare gebouwen vragen om een aangename omgeving.
Wist u dat het wetenschappelijk is bewezen dat natuurlijk daglicht het concentratievermogen verhoogt en essentieel is bij een succesvolle taakuitoefening?

Licht uit de hemel. Dat vat de missie van Skylux perfect samen.
Natuurlijk daglicht wordt in heel veel projecten binnengehaald via het dak. Maar een nieuwe lichtkoepel of lichtstraat plaats je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Veel architecten en dakwerkers kiezen daarom voor Skylux. Want Skylux biedt al meer dan 45 jaar het grootste gamma lichtkoepels voor het platte dak: 180 verschillende afmetingen en meer dan 6000 mogelijke combinaties. Ook liggen er meer dan 10.000 lichtkoepels op stock.

Voor de industriële sector biedt Skyluxeen zeer breed gamma lichtstraten waarbij verscheidene kenmerken mekaar kruisen en vinden.

Vlak, strak, glas…de koepel van de toekomst
Met de innovatieve iWindow™ glaskoepel kies je voor een uniek ontwerp dankzij een minimum aan elementen en een maximum aan prestaties. Ze zien er niet alleen geweldig uit dankzij de strakke belijning en laag profiel maar bieden eveneens een hoge akoestische en isolatiewaarde.

Polycarbonaat koepels, het summum in doorvalveiligheid
De eisen in de bouw worden steeds strenger en ook als architect/dakwerker bent u medeverantwoordelijk voor de veiligheid op de werf. Platte daken worden steeds meer betreden; zoals bij het plaatsen van zonnepanelen of onderhoud van technische installaties. Polycarbonaat koepels zijn enorm slagvast, doorvalveilig, en zelfdovend in geval van brand en voldoen aan de Europese norm 1200 Joule.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Dakramen Adres Spinnerijstraat 100
8530 Stasegem
België
Telefoonnummer +32 (0)56 200000 E-mailadres info@skylux.be Website skylux.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details