Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

SolVer Solutions BV

SolVer Solutions BV is een bedrijf dat voor haar kleine en grote klanten altijd de beste oplossing zoekt en weet te vinden op het gebied van glas, glaskennis en logistiek. De samenwerking met en het dicht bij de klant en leveranciers staan zorgt voor een grote kwaliteit en betrouwbaarheid in service, prijs en kwaliteit.

Daarbij richten wij ons op het leveren van alle typen glas. Van net dat ene specifieke type figuurglas wat niet meer te vinden is of een complexe gelaagde geharde glazen opbouw tot veelzijdig isolatieglas in de allergrootste maten. Bij u geleverd of op de werf.

Hierdoor en ondanks de relatief jonge geschiedenis van het bedrijf heeft dit geleid tot tal van aansprekende glasprojecten met een grote verscheidenheid aan toepassingen en functionaliteiten.

Hieronder vindt u een aantal van onze referenties en toepassingen. Wij nodigen u uit om de ze te bekijken. Mocht u nader kennis willen maken aarzel dan contact te zoeken. Wij informeren u dan graag nader over de oplossingen die wij u kunnen bieden!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Tollaan 93
B-1932 Sint Stevens Woluwe
Belgïe
Telefoonnummer +32(0)2 80 877 65 E-mailadres info@solver-solutions.com Website www.solver-solutions.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details