Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Soprema

Al meer dan 150 jaar is SOPREMA de uitgesproken partner voor de bouwsector. Het uitgebreide gamma telt diverse kwalitatieve en innovatieve waterdichting – en thermische isolatie oplossingen.

Op de Belgische markt zijn wij een van de belangrijkste marktleiders op vlak van waterdichting en isolatie. Om die positie nog te versterken, investeert SOPREMA NV aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en een ultraperformante productie.

Onze klanten willen we ten volle laten genieten van onze nieuwe producten en inzichten. Ze kunnen daarvoor onder meer terecht in ons uiterst moderne trainingscenter CLUB EXPERT , waar de inhouse experts van SOPREMA NV theoretische en praktische opleidingen geven.

SOPREMA is veel meer dan een producent van hoogkwalitatieve producten voor waterdichting en isolatie. Al meer dan honderd jaar bouwen we onze expertise uit en stellen we onze kennis ten dienste van onze klanten.

Dankzij een voortdurende focus op business development, opleiding, R&D en de juiste acquisities, is SOPREMA uitgegroeid tot een solide speler met een sterke marktpositie en een betrouwbare partner voor plaatsers, aannemers en architecten. Want wij geloven in een sterke samenwerking op lange termijn.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Bouwelven 5
2280 Grobbendonk
België
Telefoonnummer 014 23 07 07 E-mailadres [email protected] Website soprema.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details